Haberler

Koronaya karşı mücadele eden doktor ve hemşirelerin çantalarını çalan hırsız, kameraya yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Kartal'daki bir hastanede, aralarında doktor ve hemşirelerin de olduğu personelin çanta ve cüzdanlarını çalan şüpheli tutuklandı.

Güventimleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Kartal'da bir hastanede çalışan doktor Burcu A. hemşire Seren Y. özel güvenlik görevlisi Dilek E. ve temizlik görevlisi Sevilay E'nin çanta ve cüzdanlarının çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.Güvenlik kamera kayıtlarından tespit edilen zanlı, kısa sürede çaldığı malzemelerle hastane bahçesinde yakalandı.

SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Kimlik kontrolü yapılan şüpheli Engin K'nın kasten yaralamadan suç kaydı olduğu öğrenilirken, çanta ve cüzdanlar sahiplerine teslim edildi.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Güven Timleri Şube Müdürlüğü İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kartal 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (26)

Murat:

Kuran-ı Kerim kanunlarını uygulayın. bakalım kim suç işleyecek.

54
14
yanıtYanıtla
KÖMÜRCÜ:

ZÜRRİYETSİZ MURAT

yanıt11
yanıt16
kömürcü ye yanıt:

Sen Gayr-ı müslim misin. Niye zoruna gidiyor.

yanıt9
yanıt10
kömürlü:

kömürcü bu fikre karşı tepkin çok ilginç, ''zürriyetsiz''. nasıl bir alaka kurdun, lütfen aydınlat okuyanları engin bilginle. . .

yanıt2
yanıt3
PESİMİST:

Murat gibi insanlarla muhattap olmayın, cvp bile vermeyin, dışlayın bu insanları. . provakatör olduğu okadar belli ki. . . dini kullanarak cumhuriyet rejimine, o kücücük beyni ile laf atacağını zannetmiş. bu coğrafya ve bu millet cumhuriyetten asla vazgeçmez. .

yanıt5
yanıt7
Zopim:

eyy bahçeli ne kazık çakmışsın birilerine çıkmıyor bir türlü , her fırsatta bağırıyorlar. . nasıl bir enstrüman kullandın merak konusu. . .

yanıt0
yanıt5
GÖKTÜRK:

son 10 senede ülkede yobazlık zirveye ulaştı.

yanıt3
yanıt1
Aşkın kristal:

Bu video af çıkartan ve istiyenlere armağan olsun.

60
2
yanıtYanıtla
ALİ:

Af kanunu çıkartarak ne güzel bir iş yaptığınız değil mi. Utanın şimdi. Bu tür hırsızlar yaygınlaşacak.

38
2
yanıtYanıtla
....:

af çıksın af dışardakilere gücünüz yetmiyor birde içerdekileri salacaksınız tebrikler

35
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title