Haberler

Hasan Mezarcı'dan Skandal Sözler: Bana İnanmayan Helak Olacak!

Güncelleme:

Kendisini 'Mesih' ilan ederek gündeme gelen Hasan Mezarcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok konuşuldu. Mezarcı paylaşımında, "Bana inanmayan helak olacak." dedi.

2000'li yılların başında kendisini 'Mesih' ilan eden eski Refah Partisi Milletvekili Hasan Mezarcı, medyanın kendisine yer vermediğini öne sürerek, Twitter hesabından "Bu ilâhî medya yayınları kıyamete kadar artarak devam edecek; inanan kurtulup sonsuz hayat bulacak, inanmayan helak olacak" mesajını paylaştı.

KENDİNİ MESİH İLAN ETMİŞTİ

2000'li yılların başında kendisini "Mesih" ilan eden eski Refah Partisi milletvekili Hasan Mezarcı ise böyle bir dönemde, sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşımlarda bulundu. Mezarcı, "İyi geceler çocuklar. İstanbul'dan bir üniversite öğrencisi, gördüğü bir rüyayı bizimle paylaştı; biz de sizinle paylaşmak istedik. Dua etmeden uyumayın..." dedi ve kendisine gelen bir mesajı paylaştı.

Hasan Mezarcı Tehdit Etti: Helak Olacaksınız

"DÜZ BİR OVADA UNİCORN ÜZERİNDEYİM"

Hasan Merzarcı paylaşımında, "Rüyamda düz bir ovada unicorn (alnında tekbir boynuz olan bir at) üstündeyim onu ben sürüyorum. Birden Hasan Mezarcı gökyüzünden aşağıya doğru helozon şeklinde bir ışıkla yeryüzüne indi. Meltem gibi çok tatlı bir rüzgar esti rüzgarı hissettim. Hasan Mezarcı'nın yanına gitti ve bana 'kuru kuru yapraklar bizi kim yarattı" diye söyledi.

Hasan Mezarcı Tehdit Etti: Helak Olacaksınız

"İNANMAYAN HELAK OLACAK"

Sık sık yaptığı açıklamalarda medyanın kendisine yer vermediğini, sansür uyguladığı ileri süren Mezarcı "Bu ilahi medya yayınları kıyamete kadar devam edecek" dedi. Hasan Mezarcı, şunları kaydetti: "Yüce Allah, her milletin içinden seçtiklerine, Hasan Mezarcı'nın 'beklenen Mesih' olduğunu gösterip bildirmeye ve onları Mesih'e şahit yapmaya devam ediyor. Bu ilâhî medya yayınları kıyamete kadar artarak devam edecek; inanan kurtulup sonsuz hayat bulacak, inanmayan helak olacak."

Hasan Mezarcı Tehdit Etti: Helak Olacaksınız

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (232)

Hasan Hocamız:

Hz Hasan Hoca Efendimiz hakkında ileri geri konuşmayın. Peygamber efendimize de kimse inanmamıştı. Hepiniz helak olacaksınız. Hz. Hasan ile dalga geçenler Allah''ın zulmü üzerinizde olsun !!

2
20
yanıtYanıtla
DinGüzelAhlaktır:

Sen ne diyon yaa değişik. . Bu ülke neçektiyse böyle cincilerden çekti.

yanıt0
yanıt0
JESUS:

EVET HAKLISIN YÜCE İSA MESİH HASAN MEZARCIYI SEÇMİŞ. HEPİNİZ YOK EDİLECEKSİNİZ.

yanıt1
yanıt0
siz bitmişsiniz olumm:

şakamısın olummmmm hahahahahaha

yanıt0
yanıt0
tokgöz:

yahu bunlarında hocalarına bir şey demeye gelmiyor hemen helak ediliyoruz. adnana deme fetoya deme hasana deme işide deme kelle gider bu ne ya??? hepinizin canı cehenneme. . . kuran okuyun hadisi şeriflere peygamberimimizin yaşantısına bakın onu örnek alın. . bu birbirinden cins hoca takımlarına değil. . .

yanıt1
yanıt0
Murat Hoca:

Allah zulmetmez , Allah''ın Zulmü denmez , Allah''ın Laneti olur , Gazabı olur , Cezası olur. . . . .

yanıt0
yanıt0
MAMUT HOCA:

MURAT HOCA LANET GAZAP CEZA ZULME GİRMİYORMU

yanıt0
yanıt0
ZIRT:

Piyasada ne kadar aşırı dindar mesih varsa kucağında hatunlarla poz veriyor çok ilginçtir. Sürüsüne bereket çokta var.

20
1
yanıtYanıtla
PIRT:

SENDEMİ HEVES ETTİN HAYIRDIR

yanıt2
yanıt0
ZIRT:

Aşırı dincilik ile milleti kandırmak bana ters. Dini bozarak tarikat yoluyla milleti kandırmak bana yine ters. Dini kullanarak beliril bir siyasi kesimi pohpohlamak diğerlerini kötülemek düşmanlığa sevk etmek ise bana komple ters.

yanıt0
yanıt0
Tüm 232 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title