Haberler

Ünlü şarkıcı Hande Yener, paylaşımıyla nefes kesti

Güncelleme:

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hande Yener, Instagram hesabından yaptığı göğüs dekolteli paylaşımıyla adeta nefes kesti.

Son dönemde "Pop müziği öldü" açıklamasıyla gündem olan başarılı şarkıcı Hande Yener, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yine dikkatleri üzerinde topladı.

Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafında güzelliğiyle büyüleyen Hande Yener, "KORKARIM, GELSEN DE TANIŞMAK İMKANSIZ..! ÖYLE ÇOK BEKLENDİK, ZAMAN İNSAFSIZ......." ifadelerini kullanırken, paylaşım takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Hande Yener'in söz konusu paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Hande Yener, göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti

"RAP POP MÜZİĞİNİ BİTİRDİ"

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Misha ile City's AVM'den çıkarken görüntülenen Hande Yener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Müzik dünyası karışmış durumda. Rap, popu yedi ama rap'te de çok iyi bir şey yok. Şu anda ortada dinlenecek bir müzik yok. Benim albümümle pop müzikte yeni bir atılım olacak." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Yener Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (18)

IHTIYAR:

TEBRİKLER KIZIM. BAŞARILAR .

9
4
yanıtYanıtla
kara:

Ya artık şöyle haberler yapmayın lütfen memleketin acil servisleri, nefesi kesilen insanlarla doldu taştı. Yer yok yer

10
2
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Nefes kesti de ne lan ))) Haberi ypan kardeşim nasıl bir yokluktasın

9
1
yanıtYanıtla
allahtan damacana çıktıda...:

beraber çalıştıkları direk tehdit altında ha!

yanıt0
yanıt1
paylaşım:

tebrikler hande hanımda ama daha bir cesur ve medenide olsanız olurdu , :)

8
1
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Editör ne iş bu kadının yaptığı ahlaksızlığa nefes kesti demek yakışıyormu?

6
3
yanıtYanıtla
şark kurnazı zenaat-ker:

ergenleri keser anca bu kokuşmuş

yanıt6
yanıt2
Keşke:

Keşke gündeme gelmek için vücudunuzu değil de aklınızı, eserinizi kullansanız

6
0
yanıtYanıtla
bu avam sistem bi değişmedi gitti:

olmayan şeyi nasıl kullansın gardaşım ; o dediğin satılmıyor bostandada yetişmiyor, bu sahtekarlar asıl orada olması gerekenlerin yerine dıttık gösterip konmuşlar , halk neyiyle düşünüyor ortada! sanat piyasa olmuş; burjuva devrimlerininde, sanat anlayışınında içine etti bu düzüşgenler!

yanıt5
yanıt0
ESKI ZIMPARA:

SAHSEN NEFESIM FALAN KESILMEDI EDITÖR MUHABIR BU BASLIGI KIM ATTI ISE ABAZANLIK SADECE BASINA DEGIL GÖZLERINEDE VURMUS

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title