Haberler

"Kazançlı Bir Hazırlık Maçı Oynadık"

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kazançlı bir hazırlık maçı oynadıklarını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kazançlı bir hazırlık maçı oynadıklarını söyledi.

International Royal Cup'ta Galatasaray, 90 dakikası 1-1 sona eren karşılaşmada, seri penaltı atışları sonunda River Plate'e 7-6 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, güzel bir prova olduğunu belirterek, "Hazırlık maçı olarak, oldukça kazançlı diyebiliriz. Yarın bir tane daha maçımız var. Bu nedenle iki takım halinde oynamayı düşündük. Bazı oyuncuları 60 dakika bazılarını ise 30 dakika oynatmayı düşündük. 9 oyuncu değişikliği yaparken içeride eksik kalabilir miyiz diye de hesapladık. Aklımıza gelen başımıza geldi" dedi.

Hamzaoğlu, maçta oyuncularının gösterdiği tepkileri beğenmediğini ifade ederek, "Genç oyuncular kendilerini göstermeye çalıştılar. Bunun için de sert oynadılar. Böyle olacağını da oyuncularıma söylemiştim. Saha içinde bazı pozisyonlarda oyuncularımın göstermiş olduğu tepkileri tasvip etmiyorum. Onlarla bu durumu konuşacağız. Zaman zaman karşımıza böyle takımlar çıkacak" şeklinde konuştu.

Hamzaoğlu, transfer sorularına ise, "Stoper zaten bulabilirsek alacağız demiştik. Şu anda netleşen bir şey yok" cevabını verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray River Plate Royal Cup Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title