Haberler

Haluk Levent, Seçim Sonuçlarına Yorum Yapamadığı İçin İsyan Etti!

Güncelleme:

Türkiye çapında sosyal sorumluluk faaliyetleri sürdürdüğü AHBAP derneğini kurduğundan bu yana sürekli olarak gündeme gelen ve yaptığı yardımlarla büyük beğeni kazanan Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

AHBAP derneğinin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla espri yollu bir isyanda bulundu.

"BEN İÇİME ATIYORUM"

Dernek çatısı altında her türlü görüşten insanı bir araya getirdiği için gündeme dair siyasi göndermeler yapamadığını söyleyen Levent yaptığı paylaşımla gülümsetti ve konumunun sorumluluğuna dair önemli bir konunun da altını çizmiş oldu. Levent, "Bir an önce AHBAP başkanlığını bırakmalıyım. Çünkü hiç bir politik-siyasi twit atamıyorum. Hepiniz dilediğiniz gibi yorumlar yaparken ben böyle içime atıyorum." dedi.

Haluk Levent, Seçim Sonuçlarına Yorum Yapamadığı İçin İsyan Etti!

"BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ"

Peters, Yeni Zelanda'da İki Camiye Yönelik Terörist Saldırı ve Müslümanlara Karşı Nefret ve Tahammülsüzlükle Mücadele Konusunda İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Düzeyinde Açık Katılımlı Acil İcra Komitesi Toplantısı'nın ardından Haluk Levent ile bir süre sohbet etmişti. Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Peters, Çanakkale'deki konserinin gelirini Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlayan Haluk Levent'e teşekkür etti. Yardımın ülkeleri için önemine dikkati çeken Peters, "Çanakkale'deki konserin gelirinin ülkemizdeki terör mağdurlarına gönderilmesi bizi çok mutlu etti. Ülkemizdeki kardeşlik adına önemli bir yardım." demişti.

"MÜSLÜMANLARDAN GÜZEL DÖNÜŞLER ALDIM"

Şarkıcı Haluk Levent, konserinin gelirini Yeni Zelanda'daki saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine gönderdiğini söylemişti. Levent, "Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçiliği ile görüştük. Yeni Zelanda medyası ve Büyükelçi bu yardımın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek beni toplantı çıkışına davet etti. Burada Sayın Peters ile konuştum. Bana teşekkürlerini iletti. Onlara ve ailelerine sahip çıktıkları için ben de kendilerine teşekkür ettim. Yeni Zelanda'da yaşayan Müslümanlardan da güzel dönüşler aldım. Dayanışmayı artırdığımızı düşünüyorum." diye konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haluk Levent Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (82)

abdurrahman:

chp liler açık açık akpartinin oylarını chpye yazmış. en hızlı şekilde o sandık başkanları hangi görev ve kademedeyse görevinden alınıp yargılanmalı. o işi sandık başkanı dışında kimse yapamaz.

25
43
yanıtYanıtla
CC:

moralim bozuk ama yine tayip diyorum vatan hainleri ankara istanbulu alirsa suriyeye irak a satar hayal bile etmek istemiyorum

14
40
yanıtYanıtla
Dodo:

Ezber yaşamak budur manasını öğrenebildiğin zaman başlarsın hayata

yanıt5
yanıt8
birol:

sen kalk 3 köprü avrasya marmaray dünyanıne n büyük hava limanını yap istanbula adamda gitsin imam ogluna atsın oyunu uzun vadede hdp ile ittifakları çürüyecek bölünecekler o kesin meralden çatlaklar çıkıyordu aradan hdp görünürde yoktu ama belirledigi listeleri tek başına belirlemedi onlarda güclü oldugu yerlere chp yi çıkarmadı yani meralciler fazla hazmedemez hdpyi benden demesi çünki arabın karnı doydumu canı hurma çekermiş kroda buldumu yüzü devlet ister işlerde orda karışır

7
39
yanıtYanıtla
geçici:

geçmediğin köprüden geçiriyorlar

yanıt1
yanıt0
Birol a cevap:

Birol. Senin beynin oksijen aliyormu aceba? Milletin cebinden çıkan parayla yapilan şeyler bunlar ne diyosun şimdi? Ayrıca etnik kavgadan hoşlandigin için sen ve senin gibilerden tiksiniyorum

yanıt8
yanıt0
MUSA ŞAYLAN:

akp kendi ayağina mermi atti çünkü akp ilçe başkanlari işsiz genclerin hayalleriyle oynadi size iş vereceğiz diyerek çaliştirdi ve iş vermedi kendi yandaşlarini kadrolu işlere soktular vekiller 30 korumayla gezdi devletin parasini çar çur etti kentsel dönüsüm adi altinda ev sahipleri madur edildi siyasi görüşü farkli olanlar hain ilan edildi akpliler bile akp ye artik dur dedi

37
7
yanıtYanıtla
RÜSTEM DAYI:

Bu millete zillet layıktır. Kuyruklarda saatler geçmeye başlayınca anlarız AKP''nin kıymetini.

12
20
yanıtYanıtla
...:

tanzim kuyrugunda iki defa bekledi millet siz 70 sene bagkur ilaç kuyrugunda beklerken bile anlamamışsınız ne oldugunu yeni yetişen nesil hele bolluga denk geldi o günlere gelseydi onlarda hak verirdi

yanıt0
yanıt0
korku herşeyi yaptırır:

bugünkü soner yalçının bir yazısını okumanı tavsiye ederim kardeş. seni böyle korkutmuşlar bi rahat ol özgür ol. . kendine milletine güven. .

yanıt1
yanıt0
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title