Haberler

Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar yeni kanalını açıkladı

Güncelleme:

Halk TV'den nisan ayında istifa eden gazeteci Uğur Dündar'ın yeni adresi belli oldu. Dündar, sosyal medya hesabından, "Tele 1'de Demokrasi Arenası'na çok yakında başlıyorum" açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz nisan ayında Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar'ın yeni adresi belli oldu. Demokrasi Arenası programı ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Uğur Dündar, TELE 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dündar hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

"BENİM YERİME HABER YAYANLARA İNANMAYIN"

Çeşitli kanallarla anlaştığı yönünde iddiaları sosyal medya hesabından yalanlayan Dündar, "Sevgili Merdan Yanardağ'ın nazik daveti uzerine, yükselen haber kanalı Tele 1'de DEMOKRASİ ARENASI'na çok yakında başlıyorum. Değerli takipçilerime saygıyla duyuruyorum. (Not: Benim yerime Uğur Dündar şu TV ile anlaştı diye haber (!) yayan sahtekârlara inanmayın!..)" ifadelerini kullandı.

Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar, yeni kanalını açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Uğur Dündar Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

500

Yorumlar (46)

PAŞALI:

Bir zamanlar ülkemizde namaz kılmak terör suçu gibi görülüyordu. yeni nesil bilmez. Namaz kılan bir gurubu fotoğraflayan Uğur Dündar ve bu fotoğrafı aksiyon müziğiyle haber yapan spiker uğur dündar yılın habercilik ödülünü almıştı. Unutma Türkiyem güç bunların eline geçtiğinde yapmayacakları alçaklık yoktur.

34
15
yanıtYanıtla
EMRE:

ALLAH, BU TASMALILARA FIRSAT VERMESİN İNŞALLAH

yanıt3
yanıt1
PAŞALI''YA:

İstanbul da namaz saatleri değiştiriliyor neden bunu söylemezsin PAŞALI

yanıt3
yanıt6
çok doğru:

ben ilk okula yeni başlamıştım sanırım, televizyonda namaz kılan cocukları sanki çok kötü birşey yapıyolarmış gibi yayınlamıştı. benimse kafam karışmıştı nasıl yani eeee evde annem namaz kılıyor diye. namaza küfrederler ölüncede namazları kılınır.

yanıt10
yanıt2
DELİDİR AMA!:

Derler ya ; '' Doğru söyleyeni dokuz kere linç ederlermiş '' Şimdi başlar A, B, C, D, E televizyonu severler ver yansın yapmaya . . . . Nefesiniz yetmez , nefesiniiiiz . . . Bakın dünyaya , gericiler hiç bir zaman başarılı olamamıştır . Öyle veya böyle , az da olsalar , minnacıkta kalsalar aklı selim galip geliyor . Bu ülke kör topalda olsa ayakta durmaya çalışan demokrasi ve cumhuriyeti tatmış bir ülkedir . Bu gibi kişiler olduğu sürece geriye götüremeyeceksiniz . UĞUR DÜNDARLAR hep olacak.

17
25
yanıtYanıtla
Bravo:

Bravoo!! Kesinlikle!!

yanıt7
yanıt8
MSDS:

Türkiye''nin Süper lig kanallarından Amatör küme kanallarına gidişi kariyerinde ne duruma geldiğinin ölçüsü. . Milletin değerlerine uzak durmanın doğal sonucu . .

20
19
yanıtYanıtla
TİROLLLL!!!:

O dediğin kanalların tek sahibi var o kanallar kendi aralarında al gülüm ver gülüm, millete gerizekalı muamelesi yapan kanallar, sen ve senin gibilerle milletin arasındaki uzaklık milyorlarca ışık yılı. . .

yanıt7
yanıt5
SDS:

Türkiye''nin ''süper lig'' kanalları dediğin kanallar haber yapmıyor! Sadece hükümet yalakalığı ile yaşıyorlar. Zaten o kanallara gitmediği için hala seviliyor Uğur Dündar. Değerleri olan, vatanına milletine ülkesine insanına saygısı sevgisi olan insanlar; o dediğin kanallarda çalışmaz!

yanıt7
yanıt7
YUSUF:

keşke sizin gibi gazetecilerin sayısı artabilse uğur bey sıkıldık ekranda palyaço izlemekten

21
17
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title