Haberler

Hakkari Valisi Canbolat, Öğrencileri Ödüllendirdi

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, "Genç Seda Ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, "Genç Seda Ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Canbolat, Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mecit Yılmaz ve yarışmada başarılı olan öğrencileri makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Canbolat, dereceye giren öğrencileri tebrik etti ve aynı başarıyı katılacakları Türkiye finallerinde de göstermelerini istedi.

Canbolat, öğrencilere Kur'an-ı Kerim, Cumhuriyet altını ve bisiklet hediye etti.

Hakkari Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Harun Kaya, 14 Mayıs 2016'da Amasya'da düzenlenecek Genç Seda Ezanı Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finalinde, Yusuf Özer ise 22 Mayıs 2016'da Çanakkale'de yapılacak Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Türkiye Finalinde yarışarak Hakkari'yi temsil edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Mecit Yılmaz Türkiye Hakkari Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

yüksekovalı:

sayın vali yüksekovadan güç edip ilimize gelen vatandaşlara sözde yardım dağıtılıyor ama şuna emin olun ki aile sosyal politikalar ve aile sosyal yardımlaşmada işini bilmeyen memur ve yönetici çok yardımlara ihtiyacı olan ailelere yardım edilmiyor ilimizde yüksekovalı vatandaşlar perişan ve bunun vebalide çok ağır biliyorsunuz siz bir yöneticisiniz lütfen hiç yardım yapılmayan ailelere yardım eli uzatılsın ailede biri ssk lıysa bağ-kur luysa diğerlerinin ne günahı var yardım edilmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title