Haberler

Hadise, İrem Sak'ın "Ne güzel kızlar var" paylaşımına kayıtsız kalmadı: Mesela sen

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Hadise, oyuncu İrem Sak'ın "Ne güzel kızlar var" paylaşımına "Mesela sen" şeklinde yanıt verdi. Hadise'nin takipçileri, bu yanıt üzerine, "İki güzel Sivaslının dayanışması" yorumunu yaptı.

Son dönemde oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Hadise, oyuncu İrem Sak'ın "Ne güzel kızlar var" tweetine kayıtsız kalmadı.

"MESELA SEN"

Ünlü şarkıcı, Sak'ın paylaşımına "Mesela sen" yanıtını verdi. Hadise'nin takipçileri, bu yanıt üzerine "İki güzel Sivaslının dayanışması" yorumunu yaptı.

Hadise İrem Sak'ın 'Ne güzel kızlar var' paylaşımına kayıtsız kalmadı: Mesela sen

Hadise'nin yorumu sonrası Sak'ın paylaşımına yorum yağdı. İki ünlü ismin hayranları, bu paylaşımlara destek yağdırdı. Çoğu kullanıcı "İkiniz de güzelsiniz" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bora Füzesi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (55)

Sivaslı çerkes:

Aslan hemşerilerim ikiniz de güzelsiniz Allah nazardan saklasın. .

11
20
yanıtYanıtla
58SVS58:

Sivas gibi kadim bi şehrin adı bunlarla anılmasa daha iyi olacak.

yanıt7
yanıt5
Sen ne anlarsın güzelden bro:

De get looo

yanıt5
yanıt4
ALİ AGA:

Makyazsız çıksınlarda kim güzelmiş millet görsün. Suratlarına bakılmaz makyaj olmadan

22
4
yanıtYanıtla
bana inme geldi:

of allahım off, allahım offf, of allahım of, allah offff

7
17
yanıtYanıtla
güneyin kuşağı:

Hiç mi güzel görmedik

11
10
yanıtYanıtla
CVP:

sen haberden hiç anlamıyorsun ne diyor ben diyor Romayı diyor vallaha ben yakmadim diyor olay bu yani SALAKO

yanıt0
yanıt1
DONUMUN KUŞAĞI:

koyayin o kafiya

yanıt0
yanıt0
Murat:

sivas degil, cerkes güzelleri bunlar.

9
12
yanıtYanıtla
MURAT:

İkisi de güzel maşallah. Çerkes kızları güzel olur zaten. .

3
17
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title