Haberler

İkizi Sema Aydemir'in Survivor'a geleceğini öğrenen Seda Ocak dakikalarca dil döktü: Aynı takımda olalım

Güncelleme:

Turabi ve Nihat'ın sağlık sorunlarından dolayı Survivor All Star'a veda etmesinin ardından eski yarışmacılardan Sema Aydemir, Hilmicem ve Avatar Atakan yarışmaya geliyor. İkizi Sema'nın geleceğini öğrenen mavi takım yarışmacılarından Seda Ocak, "Lütfen aynı takımda olalım. Annem ve babam çok üzülüyor. Hep birimiz aç hep birimiz sefalet oluyoruz" dedi.

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve tedavisinin ardından Survivor All Star'a gelen Turabi Çamkıran ve Nihat Altınkaya, sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etti. Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, Hilmi Cem, Sema Aydemir ve Avatar Atakan'ın geleceğinin müjdesini verince Mavi takım yarışmacılardan Seda Ocak, ikizi Sema ile aynı takımda olmak için dil döktü.

"BİR KERECİK AYNI TAKIMDA OLALIM"

2017, 2018 ve 2022 yılında Survivor'da mücadele eden Sema Aydemir'in Kırmızı takıma geleceğini öğrenen Mavi takım yarışmacılarından Seda Ocak, ikiziyle aynı takımda olmak istedi. Ailesinin çok üzüldüğünü söyleyen Seda, "Çok mutlu oldum ama ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir kere aynı takımda olalım Acun abi zaten düşman kardeş gibi görüldük. Bir kerecik aynı takımda olalım oylama yok zaten. Lütfen lütfen... Gerçekten annem babam çok üzülüyorlar. Ne yendiğime sevinebiliyorlar ne onun yendiğine sevinebiliyorlar. Hep birimiz aç hep birimiz sefalet hep birimiz üzgün. Gerçekten hasta olmuşlar. Oylamada yok lütfen" ifadelerini kullandı.

İkizi Sema Aydemir'in Survivor'a geleceğini öğrenen Seda Ocak dakikalarca dil döktü: Aynı takımda olalım

İkizi Sema Aydemir'in Survivor'a geleceğini öğrenen Seda Ocak dakikalarca dil döktü: Aynı takımda olalım

İkizi Sema Aydemir'in Survivor'a geleceğini öğrenen Seda Ocak dakikalarca dil döktü: Aynı takımda olalım

İbrahim Çelik
Haberler.com - Televizyon

Survivor All Star Sema Aydemir Turabi Star Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (3)

yusuf erdin:

çokta umrundaydı miiletin yobazlar

80
26
yanıtYanıtla
Umut Koyundöven:

oevladı izleme ozaman

yanıt25
yanıt52
Kaan Korkmaz:

Beni de Dominike götürün orda hayat burdakinden daha güzel ye iç gez eğlen kebap bide neymis dünyanın en zor yarışmasiymis tamamen senaryo :)))

46
23
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title