Haberler

Hitman Ajan 47 filmi oyuncuları kim? Hitman Ajan 47 filmi konusu, oyuncuları ve Hitman Ajan 47 özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Hitman Ajan 47 filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Hitman Ajan 47 konusu, özeti ve Hitman Ajan 47 oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Hitman Ajan 47 filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Hitman Ajan 47 filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Hitman Ajan 47 filmini izleyecek olanların merak ettiği Hitman Ajan 47 konusu nedir, Hitman Ajan 47 oyuncuları kimler ve Hitman Ajan 47 özeti gibi konuları inceliyoruz.

HİTMAN AJAN 47 FİLMİ KONUSU NEDİR?

Hitman: Ajan 47, Aleksander Bach'ın yönettiği, Skip Woods ve Michael Finch tarafından yazılan 2015 yapımı aksiyon gerilim filmidir. IO Interactive tarafından geliştirilen Hitman video oyunu serisine ve onun ana karakteri olan, yalnızca Agent 47 olarak bilinen gizemli bir suikastçıya dayanmaktadır.

Yönetmenliğini Aleksander Bach'ın üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware ve Emilio Rivera gibi isimler bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Sinema Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title