Haberler

Berk Fenercioğlu kimdir? Tuba Ekinci sevgilisi kim?

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, nişanlısı Berk Fenercioğlu'nun spor yaptığı anları paylaşarak Hadise'ye göndermede bulundu. Hadise'ye sevgilisinin borçları üzerinden atıfta bulunan Ekinci, "Hadise, kusura bakma, benim nişanlım seninkinden kaslı ve yakışıklı. Babasının parasıyla da hava atmıyor. Borcu da yok" dedi. Peki, Tuba Ekinci sevgilisi kim? Berk Fenercioğlu kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Hadise'ye evlilik teklifi eden iş insanı Mehmet Dinçerler, şirketinin borçlarından dolayı davalık oldu. Gündemden düşmeyen Dinçerler, sosyal medya hesabını da kapattı. Sivri diliyle tanınan Tuğba Ekinci de Hadise'ye gönderme yapmadan duramadı.Berk Fenercioğlu kimdir? Tuba Ekinci sevgilisi kim?

BERK FENERCİOĞLU KİMDİR?

Tuğba Ekinci bir süredir Berk Fenercioğlu ile beraber.

Instagram hesabından pilot nişanlısı Berk Fenercioğlu'nun spor yaptığı anları paylaşan Ekinci, "Hadise, kusura bakma, benim nişanlım seninkinden kaslı ve yakışıklı. Babasının parasıyla da hava atmıyor. Borcu da yok. Pilottur kendisi" ifadelerini kullandı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Tuba Ekinci Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title