Haberler

Şevval Şener kimdir? Derin Yoksulluk Ağı nedir? Derin Yoksulluk Ağı üyesi Şevval Şener kimdir?

Güncelleme:

Derin Yoksulluk Ağı üyesi Şevval Şener katıldığı programlardaki görüş ve düşünceleri ile Şevval Şener kimdir? Derin Yoksulluk Ağı üyesi Şevval Şener kimdir? soruları ile araştırılıyor. Peki, Şevval Şener kimdir? Derin Yoksulluk Ağı nedir? Derin Yoksulluk Ağı üyesi Şevval Şener kimdir?

FOXTV'de katıldığı programdaki açıklamaları ile Şevval Şener kimdir sorusu gündem oldu. Derin Yoksulluk Ağı üyesi Şevval Şener katıldığı programlardaki görüş ve düşünceleri ile Şevval Şener kimdir? Derin Yoksulluk Ağı üyesi Şevval Şener kimdir? soruları ile araştırılıyor. Peki, Şevval Şener kimdir? Derin Yoksulluk Ağı nedir? Derin Yoksulluk Ağı üyesi Şevval Şener kimdir?

ŞEVVAL ŞENER KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık mezunu Şevval Şener, Derin Yoksulluk Ağı kurucu üyesidir. Şevval Şener Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi mezunudur.

DERİN YOKSULLUK AĞI NEDİR?

Sosyal, ekonomik ve kültürel olarak farklı kesimlerden başta gençler olmak üzere kadınlara ve çocuklara yönelik eğitim, sivil toplum bilinci, sosyal girişimcilik ve teknoloji gibi alanlarda kapasitelerini geliştirmeyi amaçlayan faaliyetler yürütmek ve ayrıca üretim, araştırma ve geliştirme yapan kişi ve kurumların elde ettiği yenilikçi deneyim ve sürdürülebilir çözümleri, toplumsal ve ekonomik gelişmeye katkı sunmak üzere paylaşmalarını sağlayacak ve işbirliğini geliştirecek bir sosyal inovasyon ekosistemi oluşturmak amacıyla 2018 yılında kurulmuştur.

Faaliyetleri:

Çimenev: Çocukların bulundukları çevrede (okul, mahalle, vb.) sosyal, ekonomik ve kültürel nedenlerden dolayı yaşadıkları ayrımcılık sebebiyle zarar gören özgüvenlerini desteklemek ve okul devamsızlığını önlemek amacıyla faaliyetler yürütmektedir. 3- 18 yaş arası çocuklarla, gençlerle ve çocukların aileleriyle faaliyetler yürütmektedir.

Derin Yoksulluk Ağı: Kent yoksulluğu alanında onlarca yoksul mahallede hak temelli çalışmalar yapan bir dayanışma ağıdır. Özellikle çocuklar, gençler ve kadınların hak ve ihtiyaçları üzerine çalışan ve bu gruplarla eğitim faaliyetleri gerçekleştiren Çimenev gönüllüleri tarafından, Aralık 2019'da kurulmuştur. Başlatılan #evdendeğiştir kampanyası ile Mart 2020'de bu yana İstanbul'un 34 ilçesinde 3000'e yakın haneye destek olunmuştur.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title