Haberler

Güzel Oyuncu Naya Rivera, Kocasını Dövmekten Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Rol aldığı tek diziyle ünlenen oyuncu Naya Rivera, kocasını dövmekten gözaltına alındı. Rivera, suçlu bulunursa hapis yatabilir.

Glee dizisinde rol alarak adını duyuran 30 yaşındaki Naya Rivera, kocası Ryan Dorsey'e saldırmaktan gözaltına alındı. Rivera'nın karakolda çekilen fotoğrafları basına yansımıştı.

BAŞINA VE YÜZÜNE VURMUŞ

Naya Rivera ile kocası Ryan Dorsey, geçen yıl boşanma kararı almıştı. Ancak, çift geçtiğimiz ay tekrar bir araya geldi. İddialara göre karakola uzanan tartışma çiftin iki yaşındaki oğullarını dolaşmaya çıkardıkları sırada oldu. Olayın yaşandığı Batı Virginia'da yerel basına yansıyan haberlere göre çiftin arasındaki tartışma iyice alevlendi ve Rivera'nın Dorsey'in başına ve yüzüne vurduğu ileri sürüldü.


TUTUKSUZ YARGILANACAK

Rivera, daha sonra kaldıkları eve giden polisler tarafından gözaltına alındı. Naya Rivera, Bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Rivera'nın kocası Ryan Dorsey ile giriştiği tartışma sırasında sarhoş olduğu ileri sürüldü. Tutuksuz yargılanacak olan Naya Rivera, eğer suçlu bulunursa 12 aya kadar hapis cezası alabilecek.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

kiyametedogru:

erkek kariymis helal olsun mazlumu getirin bana

6
0
yanıtYanıtla
Can:

:) güldüm vallahi iyi yapmış

3
1
yanıtYanıtla
birisi:

canım ölmemiş ya ne cezası alacak kadına yapılsaydı normaldi söz konusu erkek olunca böyle haber olur iki tokat

4
0
yanıtYanıtla
hakkının hakkı:

kadına şiddete elbette karsıyız lakın kadınlar şiddet gordugunde her yerde haberleri çıkıyor erkek sıddet gordugunde habere cıkınca neden rahatsız oluyorsunuz onu anlamadım

yanıt3
yanıt0
....:

Ellerine sağlık iyi yapmış.

2
0
yanıtYanıtla
Eren:

Nasıl bir bayana şiddete karşıysak bir bayanın erkeğe şiddet uygulamasına karşıyız. Kılıbık pısırık erkek kavramınıda sevmem asla yoktur erkek kadına duyduğu sevgiden dolayı onu kaybetme korkusundan dolayı bazı durumlarda hep sineye atar ama patladımıda volkan misali onun için bayanlar erkeğinin sevgisini anlamalı sezmeli malum bayanların sezileri kuvvetli olur.

1
0
yanıtYanıtla
Ali:

Beni dövsun sonra ben onu doveyim

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title