Haberler

Günün en acı görüntüsü! Küçük Mustafa annesinin cenaze namazını babasıyla birlikte kıldı

Güncelleme:

Antalya'da nöbet dönüşü otomobiliyle geçirdiği kazada hayatını kaybeden hemşire toprağa verildi. Cenaze töreninde 6 yaşındaki oğluyla birlikte saf tutan gözü yaşlı eşin, 'bak oğlum annen burada' deyişi yürekleri yaktı.

Nöbet dönüşü kazada hayatını kaybeden hemşirenin cenaze töreninde 6 yaşındaki oğlu Mustafa Kemal Süzer de babasıyla birlikte saf tuttu. Oğlunun elini bırakmayan gözü yaşlı babanın, 'bak oğlum annen burada' sözleri yürek yaktı.

Kaza, saat 10.00 sırasında Antalya-Burdur Karayolu Çubuk Beli mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 3 aydır Bucak Devlet Hastanesinde görev yapan evli ve 1 çocuk annesi 40 yaşındaki Özlem Yıldız Süzer, gece nöbetinin ardından 07 D 9532 plakalı otomobiliyle Antalya'ya doğru yola çıktı. Çubuk Beli'nden inişe geçen Süzer, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedince yolun solundaki yamaca çarptı. Kayalık yamaca çarpan Süzer'in otomobili daha sonra takla atıp düz durdu. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hurdaya dönen araçtaki Özlem Süzer'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Süzer'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

MORGDA ARKADAŞLARI UZUN SÜRE AĞLADI

Acı haberi alan Özlem Yıldız Süzer'in eski ve yeni mesai arkadaşları dün morga geldi. Birbirlerine sarılarak teselli bulmaya çalışan sağlık çalışanları büyük üzüntü yaşadı. Süzer'in bazı arkadaşları ise morg önüne oturup uzun süre ağladı. Adli Tıp morgundaki işlemlerin ardından Süzer'in naaşı Uncalı Mezarlığı'na getirildi.

6 YAŞINDAKİ OĞLU DA NAMAZ KILDI

Bir gün bekletilen Özlem Yıldız Süzer'in cenazesi için bugün Uncalı Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Cenaze törenine, genç hemşirenin yine kendisi gibi sağlık çalışanı eşi Murat Süzer, 6 yaşındaki oğlu Mustafa Kemal Süzer, akrabaları, sendika temsilcileri, Antalya, Burdur, Isparta ve çevre ilçelerdeki hastanelerden gelen çok sayıda sağlık personeli katıldı. Tören öncesi Murat Süzer, taziyeleri kabul edip uzun süre gözyaşı döktü. Ardından geçilen cenaze töreninde hayatını kaybeden Özlem hemşirenin 6 yaşındaki oğlu Mustafa Kemal Süzer de katıldı.

Günün en acı görüntüsü! Küçük Mustafa annesinin cenaze namazını babasıyla birlikte kıldı

BABANIN SÖZLERİ YÜREK DAĞLADI

Oğlunun elini bırakmayan baba Murat Süzer'in, 'bak oğlum annen burada' deyişi yürekleri yaktı. Babasıyla birlikte cenaze namazı kılan Mustafa Kemal, uzun süre gözlerini tabuttan ayırmadı. Kılınan cenaze namazının ardından Özlem Yıldız Süzer'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Kepez Duacı Mahallesi'ne götürüldü.

Günün en acı görüntüsü! Küçük Mustafa annesinin cenaze namazını babasıyla birlikte kıldı

Günün en acı görüntüsü! Küçük Mustafa annesinin cenaze namazını babasıyla birlikte kıldı

Günün en acı görüntüsü! Küçük Mustafa annesinin cenaze namazını babasıyla birlikte kıldı

Günün en acı görüntüsü! Küçük Mustafa annesinin cenaze namazını babasıyla birlikte kıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Özlem Yıldız Antalya Çubuk Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500

Yorumlar (16)

Erhan:

Yaaa he he öyle

4
34
yanıtYanıtla
Harbi:

İnsan mısın lan sen

yanıt24
yanıt3
NURCAN KUTA:

Sözün bittiği yer. . . . Allah yakınlarına sabır versin. Toprağı bol Mekanı Cennet Olsun Nur içinde yat Melek HEMŞİRE

35
1
yanıtYanıtla
ÇOK YANLIŞ:

ÇOCUĞUN ORDA OLMAMASI LAZIM

9
23
yanıtYanıtla
ilahii:

neden olmayacak. ölüm diye bir gerçek var. cenaze işlemi ve namazı öğrenecek. orada olması acısını daha arttırmadı. herkes pedegog çıktı başımıza. . biz zaten çocuklar şunu görmesin bunu öğrenmesin daha çocuk diye diye işte böyle dinden imandan uzak, Allah korkusu olmayan nesiller yetiştiriyoruz

yanıt69
yanıt6
realist:

birbirlerini severken ayri kalanlara hep uzulurum. genc kizimiza allah rahmet eylesin

24
1
yanıtYanıtla
Kazasız kul olmaz ekibi:

Allah rahmet eylesin

24
0
yanıtYanıtla
Bahar:

Sabaha kadar nöbet tutunca gercekten traffige cikmak cok zor en iyi benim gibiler bilir bende kalb cerrahisinde hemsireyim allah sonumuzu hayir eylesin

4
2
yanıtYanıtla
Osman:

Kalp yerine kalb yazan bir hemsire :D trafik iki f ile yazilmis, de de ayri yazilmamis. Bence siz ilk okul terksiniz. . .

yanıt0
yanıt1
melih:

Osman bey takila takila buna mi takildiniz, hemsire olay uzerinden magduriyetini belirtiyor siz imla kurallarini anlatiyorsunuz bence sizde insanliktan terksiniz

yanıt42
yanıt4
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title