Haberler

Silahlı ve maskeli bir grup tekbir getirerek açıklama yaptı: Alaattin Çakıcı reisimiz ne derse onu yaparız

Güncelleme:

Yunanistan'ın vize vermediği Alaattin Çakıcı'ya desteğini sosyal medyada yayınladıkları videoyla duyuran silahlı ve maskeli bir grup, bozkurt işaretleri yapıp tekbir getirdi. Grup adına açıklama yapan bir kişi, "Biz Alaattin Çakıcı reisimizin emrindeyiz ve yalnızca ona bağlıyız. Alaattin Çakıcı reisimiz ne derse onu yaparız." ifadelerini kullandı.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve af ile tahliye olan Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yunanistan vizesinin reddedildiğini duyurdu. Çakıcı, 3 sayfalık mektupta Yunanistan'a sert sözlerle yüklendi.

"ALAATTİN ÇAKICI REİSİMİZ NE DERSE ONU YAPARIZ"

Alaattin Çakıcı'ya desteğini sosyal medyada video ile duyuran yüzleri maskeli, bozkurt işareti yapan bir grup Yunanistan'ın kararına tepki gösterdi. Silahlı grup, "İnsanların seyahat etme hakkını Yunanistan Büyükelçisi engelleyemez. İstersek Meyis Adası'na kadar sular çok ısınır. Biz Alaattin Çakıcı reisimizin emrindeyiz ve yalnızca ona bağlıyız. Alaattin Çakıcı reisimiz ne derse onu yaparız." ifadelerini kullandı. Grup, videonun sonunda tekbir getirdi.

"MÜSLÜMAN TÜRKLERE KARŞI GENETİK DÜŞMANLIĞINI SİLEMEMİŞLER"

Vize başvurusunun reddedilme sürecini anlatan Çakıcı, mektubunda şunları söyledi: "Son vize başvurusunda bulunduğumda mobil araç ile bir otelde parmak izlerimi ve biyometrik fotoğrafımı aldılar. Ve bana verdikleri söz, 'bugün vizeni veriyoruz.' Vizeni veren senin gözünün önünde kaşeyi vuracak. Sonra ne olduysa Fransa tarafından tahdit konduğunu Yunanlılar aracı firmaya söyletti. Sonra öğrendim ki vizeme ret kararını bu ruh hastası, Osmanlı'dan tarih süreci içerisindeki asırlar geçse de kilisenin ve Yunan politikasının bir haçlı ruhu kilisenin Müslüman Türklere karşı olarak genetik düşmanlığını silememiştirler...

"İSTANBUL HALKI YELLENİRSE ATİNA'DA 15 ŞİDDETİNDE DEPREM OLUR"

Unutmasınlar ki İstanbul'un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır. İstanbul halkı yellenirse Atina'da, Gümülcine'de, Kavala'da ve Sparta'da 15 şiddetinde deprem olur. Unutma okyanus ötesi! Bu millet ne Yunanlıya benzer ne Rusya'ya. Eski köprünün altından çok sular geçti. Ya bu aziz milletle dost olun ya da herif gibi düşman."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Alaattin Çakıcı Yunanistan Vize Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (68)

????? ????:

Eee hani ülkücüler mafyaya işi yoktu.... Bahçeli ne diyecek bakalım...

179
28
yanıtYanıtla
ERKAN :

BAHÇELİNİN İDEAL TÜRKİYESİ

173
23
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Avrupa da yok mu böyle gruplar?

yanıt1
yanıt28
Mehmet Vatandaş:

Ercan Ercan: senin sıkıntın ne kardeşim avrupa da avrupa. Yahu kötü hiç bir zaman örnek olmaz. Avrupa'nın iyilerini örnek alsana

yanıt11
yanıt0
Demir Acer :

ellerine uc bes kurus verilmis serseriler turk bile degiller cakicida kim basit bir uyusturucu baronu

166
22
yanıtYanıtla
sahin memisbey:

Mhp yi karalama operasyonu bu. Maskeliler ajandır seçim zamani bu olaylarla mhp karalamaya çalışiyorlar

23
143
yanıtYanıtla
Cool Black:

Ülkücülük mhp nin tekelinde olan birşey değil ki mhp yi karaladınlar. bu işlere ve ülkücülüğe bu tipleri bulaştıran zaten mhp nin kendisi.

yanıt54
yanıt7
Mehmet Vatandaş:

karalamaya gerek yok ki kendi icraatları yetiyor. Rahmetli Sinan kardeşimizim katilleri olan mafya ile, uyuşturucu çeteleri ile bağlantılı vekiller parti yöneticileri son örnek

yanıt3
yanıt0
Nurullah Ak:

İşte büyük resim budur. Helal size Gencolar. Başbuğ Devlet Bahçeli, Reis ve Alaattin Başkanın emrindeyiz. Yunan elini ayağını denk alsın.

14
144
yanıtYanıtla
Demir Acer :

sen kac yasindasin

yanıt75
yanıt11
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title