Haberler

Yönetmen Kutluğ Ataman'dan tartışma yaratacak Gezi Parkı yorumu

Güncelleme:

Katıldığı programda tartışma yaratacak açıklamalarda bulunan yönetmen Kutluğ Ataman, "Gezi'de 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye yürüyenler acaba bugün kendilerine 'Biz aslında Fethullah Gülen'in askerleriymişiz' diyorlar mı?" dedi.

Filmleri ve sanat eserleri dünya çapında gösterilen yönetmen Kutluğ Ataman, Habertürk'te Kübra Par'ın 'Açık ve Net' programına konuk oldu. Gezi parkı olaylarından ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den bahseden Ataman, tartışma yaratacak açıklamalar yaptı.

TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Kutluğ Ataman, "Gezi'de çadırları yakan, yakma emri veren polisin, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bir tankın içinden yakalandığını da biliyoruz artık. Esas öz eleştiri yapması gereken insanlar, hani "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye yürüyen arkadaşlar acaba bugün kendilerine soruyorlar mı? "Biz aslında Fethullah Gülen'in askerleriymişiz" diyorlar mı?" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kutluğ Ataman Kübra Par Yönetmen Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

VATANSEVER:

Be adi herif, zamaninda Turkce olimpiyatlarda boy gosterenlere neden iki cift laf edemiyosun, korkak 5 para etmez herif

46
64
yanıtYanıtla
sadi:

sen olayı anlamamışsın iyi düşün öyle yaz

yanıt0
yanıt0
Ft.:

DOĞRU SÖYLEMİŞ

74
32
yanıtYanıtla
Hamza:

Cumhurbaşkanı bunu diyebiliyor mu asıl sen onun cevabını ver.

35
39
yanıtYanıtla
kader:

cumurbaskanı eger kotu işler yapsaydı bayılırdınız cok severdınız ama yapmadıgı için kotu senın savundugun kişiler dıyebılecek mi dıyemıyor ama a b d veya almanyadan korkudan susuyorlar onuda sorsana bakalım

yanıt28
yanıt12
EserSe:

Çıkıp özür dileyen tel siyasidir kendisi.

yanıt10
yanıt12
Başkurt:

Saçmalamış.

16
36
yanıtYanıtla
BİR ERKEK:

Doğru söze ne denir ki?

31
12
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

Ben Can cığın Alaboraların kısaca gezi zekalıları kordine eden vatanın gizli sırlarını gavura satanları ABD bayrağı altında yatarak poz verişlerini bütün TÜRK düşmanlarıyla gavur ellerde çalışanları görünce haklı diyorum yönetmene. sayi MUĞLADA şu ormanları ben yaktım diyen lavuğa gezi zekalılardan çıt yok neden acaba, NERDE SİZİN GİBİ DOĞACI VARSA. sizin parfüm, ruj, spreyleriniz doğayı bitirdi. geç hayatınızdaki lüks yaşamın tahribatını

24
17
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Helal olsun cok guzel yorum Alkisliyorum

26
14
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title