Haberler

Yenice'de Sahra Hastanesi Kuruldu

Ege Denizi açıklarında meydana gelen 6.5 büyüklüğünde deprem nedeniyle boşaltılan Yenice Devlet Hastanesi’ne sahra hastanesi kuruldu.

Ege Denizi açıklarında meydana gelen 6.5 büyüklüğünde deprem nedeniyle boşaltılan Yenice Devlet Hastanesi'ne sahra hastanesi kuruldu.

İlçede 2000 yılında dönemin Sağlık Bakanı Osman Durmuş tarafından açılışı yapılan, 25 yataklı Devlet hastanesinde deprem paniği yaşandı. Hastanede bulunan hastalar, taburcu edilerek evlerine gönderildi. Bina da acil servis hizmetleri de durduruldu. Bunun üzerine Çanakkale'den ilçeye giden UMKE ekibi, hastane bahçesinde sahra hastanesi kurdu. Yenice Devlet Hastanesi Başhekimi Emin Daldal, hastanede önemli bir hasarın olmadığını tedbir amaçlı boşalttıklarını söyledi. UMKE birim sorumlu Bekir Sarıkaya, Çanakkale'de önemli bir ihbar almadıklarını Yenice'den gelen ihbar üzerine, acil servis ihtiyacının karşılanması için bu hastaneyi kurduklarını anlattı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Durmuş Ege Denizi Çanakkale Yenice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title