Haberler

Vali Özçimen Gözyaşları ile Uğurlandı

Güncelleme:

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Vali İbrahim Özçimen, Valilik personeli ile de vedalaştıktan sonra kalabalık bir katılımla gözyaşlarıyla Valilik Binası önünden uğurlandı.

Veda ziyaretlerini tamamlayan Vali İbrahim Özçimen son olarak Valilik personeli ile vedalaştı. Valilik binasındaki bütün büroları tek tek gezen Vali İbrahim Özçimen, Vali Yardımcıları başta olmak üzere Valilik personeli ile tek tek tokalaşıp vedalaşarak helalleşti. Valilik personelinin çocukları ile de vedalaşan Vali İbrahim Özçimen, "Bu kadar tatlı çocuklarla fotoğraf çektirilmez mi?" diyerek çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Vali İbrahim Özçimen'in mesai bitimi Valilikten ayrılacağını duyan İlimiz Protokolü, Kaymakamlar, Daire Müdürleri, Kurum amirleri, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri, vatandaşlar, basın mensupları Bolu Valiliği binasına akın ettiler.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evi'nde kalan çocuklar Vali Özçimen'e yaptıkları resimleri hediye ettiler. Kendisini uğurlamaya gelen huzurevi sakinleri ile de vedalaşan Vali Özçimen, onlardan bol bol dua etmelerini istedi.

Vali Özçimen vedalaşmanın ardından Valilik binasının önüne kendisini uğurlamak için gelenlere "Sizlerle birlikte çalışmaktan son derece memnun kaldım. Haklarınız helal edin. Allah'a ısmarladık" derken duygusal anlar yaşadı.

Herkesle tokalaşıp helalleşen Vali Özçimen alkışlar eşliğinde arabasına binerek Valilik binasından ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Özçimen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title