Haberler

Muş Valisi Büyükersoy, Yol Çalışmalarını İnceledi

Güncelleme:

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Derecik ve Yazla dereleri mevkinde yapılan yol çalışmalarını inceledi.

Vali Vedat Büyükersoy, Derecik ve Yazla dereleri mevkinde yapılan yol çalışmalarını inceledi.

Vali Büyükersoy, İl Özel İdaresince yapılan yol çalışmalarını inceleyerek, Genel Sekreter Şehmus Yentür'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalarla Derecik ve Yazla deresi mevkindeki grup köy yollarının standartlara uygun hale getirileceğini belirten Büyükersoy, özellikle Derecik mevkine ulaşım sağlayan Üçevler grup köy yolunun sürekli ulaşıma açık kalmasını amaçladıklarını söyledi.

Büyükersoy, "Bu yıl yolun altyapı ve genişletme çalışmalarına başladık. Yolda çok dar yerler var. Kayaları kırıp, toprağı makinelerle düzelterek yolu genişletiyoruz. Özellikle Derecik yolu gerçekten çok dar ve kullanışsız bir yoldu. Yaptığımız çalışmadan sonra, o yol Üçevler'e kadar kullanışlı hale gelecek" diye konuştu.

Çalışmanın bitmesiyle vatandaşın çok daha kaliteli, standardı yüksek bir yolda ulaşım sağlayacağını belirten Büyükersoy, ardından Yazla Deresi mevkinde yapılan çalışmaları da inceledi.

Bu güzergahta yaklaşık 15 köy ve bağlı mezralar olduğunu söyleyen Büyükersoy, "Burada da kışın sıkıntılar yaşanıyordu. Ekipler yol genişletme çalışması yapıyor. Ardından altyapı çalışmalarına başlayacağız ve yolu asfalta hazır hale getireceğiz. Önümüzdeki dönem yolu asfaltlayacağız" dedi.

Vali Büyükersoy, incelemelerin ardından işçilere baklava ikram etti.

Kaynak: AA / Güncel

Vedat Büyükersoy Derecik Yazla Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title