Haberler

Ünlü İsimler Twıgy Terlik Adamlarla Bebek Şenliği'nde!

Güncelleme:

Twigy, İlkbahar / Yaz koleksiyonunu özel indirimle, 14-15-16 Haizran tarihlerinde gerçekleşen Bebek Şenliği'nde İstanbullularla buluşturdu.

Beşiktaş Belediyesi ve Bebekliler Derneği'nin Bebek Parkı'nda düzenlediği şenlikte Ertekin Dinçay, Sibel Tüzün, Romalı Perihan, Murat Hazinedar, Günsel Ülkü, İzzet Öz ve Ebru – Eren Kip gibi ünlü isimlere, Twigy Terlik Adamlar eşlik etti.

Bu yıl dokozoncusu düzenlenen Bebek Şenliği'nde, birbirinden farklı terlik modellerinin yer aldığı Twigy standında, Türkiye'nin 10 marka ikonu arasına giren Terlik Adamlar ev sahipliği yaptı. Sonbaharın en güzel günlerini yaşarken Twigy, Bebek Şenliği'nde cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimleri Terlik Adamlarla buluşturdu. Alışveriş yaparken Terlik Adamlarla fotoğraf çektirerek şenliği güzel bir anıya dönüştüren ünlü isimler, keyifli bir gün geçirdi.

İstanbul'un en popüler ve canlı semtinde bulunan Bebek Parkı'nın huzurlu ve keyifli atmosferinde alışverişi eğlenceye çeviren ünlü isimler, Twigy standına uğramayı da ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Romalı Perihan Sibel Tüzün Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title