Haberler

Türkiye'den Ana Beatriz Geçti

Güncelleme:

Brezilyalı ünlü Top model Ana Beatriz Barros "adL'den annesi ve kendi için elbise sipariş etti.

Güzel model, "adL'nin stili benim stilime çok uygun ve markanın yüzü olmak benim için çok gurur verici… Anneme adL den ve Türkiye'den çok bahsettim o yüzden ona özel bir hediye almak benim için çok önemli… Bu yüzden adL'den beğendiğim elbiseyi sipariş ettim" dedi.

Türkiye'nin öncü markası adL, içerisindeki çok çeşitli koleksiyonlarıyla her yaştan anneye hitap eden kıyafetlerini mağazalarından kolaylıkla seçebilirsiniz. İster spor, ister günlük, ister iş kadını, ister gece kıyafeti ile çok çeşit çok seçenek adL mağazalarında…

Koleksiyonlarda asimetrik kesimler, yüksek bel pantolonlar, evaze kesimler, annelerimizin güçlü ve gösterişli stilini öne çıkaracak şekilde sezonun en trendy renkleri taba, kiremit, sarı, coral kemik, beyaz, fuşya, bisküvi rengi ve asit yeşili ile kombine edilmiş tasarımlar… Çiçek ve hayvan baskılı tunik, bluz ve elbiseler, geometrik desenler ve farklı kumaş kombinleri bu yaz annenizi film yıldızı gibi hissettirecek…

Dantel, nakış, inci ve nervür detayları , 50'li yıllara romantik bir yolculuk yaptırırken, kalem etekler ve canlı renklerle garnilenmiş ceketler çalışan annelerin kurtarıcısı olacak.

Gold aksesuarlarla kombinlenmiş, şifon, saten ve tül detaylı özel tasarımlar gece kıyafetleri ile güzel bir akşam yemeğinde anneler adL şıklığı ile göz kamaştıracak.

adL'den Anneler gününe özel Maximum kartla 150 tl lik alışveriş yapan herkese 15 tl lik para puan adL'den hediye… Aynı zaman da adL mağazalarındaki bütün çeşitlere online satış sitesinden bir tıkla www.adilisik.com'dan ulaşabilir, Anneniz için en özel hediyeyi satın alabilirsiniz…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ana Beatriz Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi? Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmeleri belli oldu! 2024 Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmelerinde hangi takımlar eşleşti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 18 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title