Haberler

Turhallılar 4 Yıllık Yüksekokul İçin Ankara'da Buluştu

Ankara Turhallılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce düzenlenen Yaza Merhaba Tanışma ve Kaynaşma Toplantısı'nda Turhal'a kazandırılacak olan 4 yıllık yüksekokul için destek istendi.

Ankara Turhallılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce düzenlenen Yaza Merhaba Tanışma ve Kaynaşma Toplantısı'nda Turhal'a kazandırılacak olan 4 yıllık yüksekokul için destek istendi.

Ankara Crowne Plaza Otel'de düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ceyhun Beken, bir araya gelmekteki amaçlarının tanışma ve kaynaşmanın yanı sıra Turhal'da inşa edilecek olan 4 Yıllık Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokul'una destek toplamak olduğunu kaydetti.

Daha sonra kürsüye gelen TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Turhal'da yapılacak 4 yıllık yüksekokul inşaatı ile ilgili üzerine düşecek olan her türlü desteği vereceğini söyledi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, okul inşaatının kaba kısmının yapımını üstlenen iş adamı Mürsel Güven'e ve destekte bulunan iş adamlarına teşekkür ederek, "Bizim bundan sonraki asıl hedefimiz bu okulun önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmete başlamasıdır. Yardımsever işadamlarımızın desteğinin yan sıra her ne pahasına olursa olsun Turhal Belediyesi olarak var gücümüzle destek olacağız ve seneye eğitime yetiştireceğiz" dedi.

Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü ise 4 yıllık yüksekokulun ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkesi kutladığını söyledi. Konuşmaların ardından 4 yıllık yüksekokula desteklerinden dolayı TBMM Başkanı Cemil tarafından Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, iş adamı Mürsel Güven ve diğer iş adamlarına teşekkür plaketi verildi.

Programa TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Dilek Yüksel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Tokat Milletvekili Reşat Doğru, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, işadamları ve Turhallı bürokratlar katıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cemil Çiçek Turhal Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title