Haberler

Tügiad Dünya Girişimcilerini Buluşturacak

Türkiye Genç İşadamları Derneği'nin (TÜGİAD) öncülük yaptığı, İstanbul'da eylül ayında gerçekleşecek olan toplantıda dünyanın en büyük 20 ülkesinden onlarca genç iş insanı girişimciliği tartışacak, yurtiçi ve yurtdışından başarılı CEO'ların tecrübelerini dinleyecek.

Türkiye Genç İşadamları Derneği'nin (TÜGİAD) öncülük yaptığı, İstanbul'da eylül ayında gerçekleşecek olan toplantıda dünyanın en büyük 20 ülkesinden onlarca genç iş insanı girişimciliği tartışacak, yurtiçi ve yurtdışından başarılı CEO'ların tecrübelerini dinleyecek. Toplantıdan çıkan deklarasyon ise kasım ayında Antalya'da toplanacak G20 Zirvesi'ne sunulacak.

İstanbul Kongre Merkezi'nde 7-9 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek G20 YEA (Genç Girişimciler İttifakı) Zirvesi'nde Türkiye'deki genç iş insanlarının sesi olacak. TÜGİAD'ın yöneticileri Swissotel İzmir Büyük Efes'te organizasyonla ilgili bilgi verdi. Toplantıya TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Çuhacı, TÜGİAD Genel Sekreteri Başak İlisulu, G20 Genç Girişimciler İttifakı Komisyonu Başkanı Yavuz Serkan Yazıcıoğlu ve TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Turan katıldı. İstanbul'da yapılacak olan toplantının 14-16 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak G20 Zirvesi öncesinde gerçekleştirileceğine dikkat çeken TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı, altıncı defa düzenlenecek toplantının genç girişimcilik, inovasyon ve ihracat konuları açısından da büyük önem taşıdığına işaret etti. Çuhacı, her iki toplantının da Türkiye'ye lobi ve tanıtım olanağı sunduğunu vurguladı.

TÜGİAD G20 Genç Girişimciler İttifakı Komisyonu Başkanı Yavuz Serkan Yazıcıoğlu da 2008 yılındaki küresel kriz sonrasında dünyadaki genç girişim oluşumlarının birleşerek G20 YEA'yı kurduklarını hatırlatarak, dünyanın her yerinden 600'den fazla girişimci iş insanının eylül ayında Türkiye'ye geleceğini kaydetti. Bu yılın ana temasının 'girişimcilik kültürünün küreselleşmesi' olduğunu belirten Yazıcıoğlu, toplantının sonuçlarının G20'ye ulaştırılacağını, yurt içi ve yurt dışından pek çok başarılı iş insanının konuşmacı olarak katılacağını ifade etti.

TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Musa Turan da, dernek olarak İzmir'e büyük önem verildiğini, toplantılar kapsamında temsilciler bazında İzmir'e de çeşitli ziyaretler düzenlenmesi için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Turan, İzmirli genç iş insanlarının İstanbul'da kuracağı iş bağlantıları sayesinde kazananın yine İzmir olacağını vurguladı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul İzmir Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title