Haberler

Tuba'nın Adı Çiçek Bahçesinde Yaşayacak

Geçtiğimiz Anneler Günü'nde Kanser Hastalığı Nedeniyle Hayatını Kaybeden Gümüşhane Lisesi Öğrencisi Tuba Akdağ'ın İsmi Arkadaşlarının Okulda Yaptığı Çiçek Bahçesinde Yaşayacak.

Geçtiğimiz Anneler Günü'nde kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Gümüşhane Lisesi öğrencisi Tuba Akdağ'ın ismi arkadaşlarının okulda yaptığı çiçek bahçesinde yaşayacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gümüşhane Lisesi Okul Müdürü Zeki Kaya, daha önce okul bahçesindeki boş alanları değerlendirmek için çiçek bahçesi oluşturulması kararı aldıklarını, çiçekleri ise Anneler Günü'nde dikmeye karar verdiklerini söyledi. Kaya; "Bu çiçek dikme işlemine bütün öğrencilerimiz katılacaktı ama öğrencilerimizden Tuba'nın ölümü bizi üzdü ve idare olarak bu bahçeyi onun ismine oluşturma kararı aldık. Düşüncemizi öğrencilerimize anlattık onlarda kabul ettiler. Artık bu bahçesinin ismi Tuba Akdağ Çiçek Bahçesi oldu. Öğrencimizin aramızdan ayrılmasına okul olarak çok üzüldük, öğrencimiz hasta olmasına rağmen okulu hiç aksatmayan ve dersleri çok iyi olan biri idi" dedi.

Bahçeye ilk çiçekleri Tuba'nın sıra arkadaşı olan Zeynep Öztürk ve sınıf arkadaşlarından Miraç Şişman diktiler. Zeynep ve Miraç'ın çiçekleri dikerken hüzünlendiği gözlendi.

(RE-İRT-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title