Haberler

Teledünya'dan 4 Yeni Kampanya

Türksat A.Ş.'nin Kablo TV Platformu üzerinden "Teledünya" markası ile sunduğu TV yayını ve 'Uydunet' markası ile sunduğu internet hizmetinde 4 yeni kampanya başlattı.

Türksat A.Ş.'nin Kablo TV Platformu üzerinden "Teledünya" markası ile sunduğu TV yayını ve 'Uydunet' markası ile sunduğu internet hizmetinde 4 yeni kampanya başlattı.

Teledünya Üst Paketi ve seçilecek sinema paketini tercih edenler ile 1-3-5-10-15 ve 20 Mbps sınırsız veya 10-20-40-60 Mbps kotalı Uydunet tarifelerinden herhangi birine aynı anda abone olan müşterilerimiz, HD Kutu, Kablosuz Modem, KTV Kurulum, Teledünya ve Uydunet aktivasyon ücretlerini ödemeyecek. Bu kampanyadan faydalanacak olanlar toplamda 490 TL'lik bir kazanç sağlayacak.

Teledünya üst paketiyle birlikte Altın Sinema Paketine aynı anda abone olanlar, HD Kutu ücreti ödemeyecek. Bu kampanyaya katılanlardan ayrıca Kablo TV Kurulum ve Teledünya aktivasyon ücreti alınmayacak.

Kampanyadan faydalananlar toplamda 288 TL avantaj sağlayacak.

Teledünya Üst Paket ya da Teledünya Temel Paket ile birlikte Altın Sinema Paketine abone olmak isteyen müşteriler, HD Kutuyu piyasa değerinin yarısına, 105 TL'ye peşin veya 114 TL'ye 12 ay taksitle, alabilecek.

Müşterilerin Modem Hediye Kampanyasından faydalanabilmesi için, 1-3-5-10-15 ve 20 Mbps sınırsız veya 1-5-10 Mbps Kullandığın Kadar Öde veya 10-20-40 ve 60 Mbps kotalı internet tarifelerinden birine abone olmaları gerekecek. Kampanyaya katılanlara, seçtikleri hızlara göre Docsis 2.0 ya da Docsis3.0 olmak üzere iki farklı kablosuz modem hediye edilecek.

Yeni kampanyalara 444 0 126 numaralı çağrı merkezinden veya www.turksatkablo.com.tr adresinden ayrıntılı bilgi alarak başvuru yapılabilir.

24 aylık abonelik taahhüdü gerektiren kampanyalar stoklarla sınırlıdır. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türksat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title