Haberler

İmamoğlu'nun ziyareti sırasında gündem olmuştu! Targaryen'e benzetilen başkanvekili Melek Mızrak Subaşı konuştu

Güncelleme:

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Bilecik ziyareti sırasında Game of Thrones dizisinin 'Daenerys Targaryen' karakterine benzerliğiyle sosyal medyada gündem olan Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, yaşadıklarını anlattı. Subaşı, ilginin kentin tanıtımı için önemli olduğunu ifade ederek "Bir sürü internet fenomeninin paylaşması ve sosyal medyadaki o akış bizi çok şaşırttı. Bilecik gibi güzel bir ilimizin tanıtılmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, cumartesini günü çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik'e gitti. İmamoğlu'na tüm gün süren gezi ve ziyaretlerinde Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı da eşlik etti. Subaşı, soğuk hava nedeniyle kent merkezindeki programlarda manto giydi. Subaşı'nın Ekrem İmamoğlu'nun yanında durduğu sırada siyah mantosuyla çekilen fotoğraflar ise Game of Thrones dizisinin 'Daenerys Targaryen' karakterine benzerliğiyle nedeniyle sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

İmamoğlu'nun ziyareti sırasında gündem olmuştu! Targaryen'e benzetilen başkanvekili Melek Mızrak Subaşı konuştu

ASIL MESLEĞİ MİMARLIK

Bulgaristan'dan 1989 yılında göçle birlikte Türkiye'ye geldiğini anlatan evli ve 1 çocuk annesi Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, asıl mesleğinin mimarlık olduğunu, 4 yıl kadar kendi ofisi bulunduğunu, ardından ise siyasete girdiğini belirtti.

"PAYLAŞIMLAR ÇOK GÜZELDİ"

Sosyal medyada gündem olan fotoğrafın hikayesini anlatan Subaşı, şunları söyledi:

"Sayın İmamoğlu Bilecik'e halkın esnafı projesi için geldi biz onu ağırlarken orada çekilen fotoğraf bizim sosyal medya hesabımıza Twitter'ımızda paylaşıldı. Ardından retweetler çok fazla çoğaldı, dikkat çekti. Sanıyorum belki genç olmam, belki mimar olmam, belki farklı bir tarz oluşturmam ve aynı zamanda tabii ki Sayın İmamoğlu'nu ziyaret ettiği bir belediye olarak dikkat çektiğini düşünüyorum. Birçok ünlü yorumda bulunmuş, aynı zamanda kadın platformları da inanılmaz desteklemiş burada aynı zamanda teşekkür ediyorum. Çok esprili yorumlar vardı. Hepsi birbirinden ayrı güzeldi ama 'Ejderhalarınıza çakar taktırdınız mı' cümleleri bence çok yaratıcıydı. Bir de Haluk Levent'in paylaşımına güldüm.?"

İmamoğlu'nun ziyareti sırasında gündem olmuştu! Targaryen'e benzetilen başkanvekili Melek Mızrak Subaşı konuştuBilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı

"İNANILMAZ KIYMETLİ BİR TANITIM"

Sosyal medyada bir anda takipçi sayısının arttığını ve bunun kentin tanıtımı için önemli olduğunu ifade eden Subaşı, "'Takipçiler artarken 'neler oluyor' diye biz de düşündük. Bir sürü internet fenomeninin paylaşması ya da sosyal medyadaki o akış bizi çok şaşırttı. Bu tanıtım aslında bir yandan çok güzel oldu. Çünkü Bilecik gibi güzel bir ilimizin tanıtılmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yaptığımız güzel işleri kadın politikaları ile ilgili yürüttüğümüz bütün çocukları kapsadığımız projeleri de böylece halkımıza gösterme imkanı aslında bize sundu. Bu anlamda inanılmaz kıymetli bir tanıtım" diye konuştu.

DİZİNİN SLOGANIYLA YAPTIĞI PAYLAŞIM

Dizinin sloganıyla ilgili yaptığı paylaşımla ilgili de konuşan Subaşı, 'Winter is coming paylaşımı aslında daha esprili dil ile teşekkür mesajı yayınlamak istedik. Alışılmış bir siyasetin yanı sıra artık genç, yeni nesil bir siyaset var. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Artık herkes daha özgür, daha kalıplardan çıkmış olması lazım ve günümüz çağına uyumlanmış siyasetçileri hepimiz görmek istiyoruz. Yorumlarda da gördüğümüz gibi tabii ki o yüzden böyle bir paylaşım yaptık. O da çok güzel tepkileri yol açtı' dedi.

İmamoğlu'nun ziyareti sırasında gündem olmuştu! Targaryen'e benzetilen başkanvekili Melek Mızrak Subaşı konuştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melek Mızrak Subaşı Daenerys Targaryen Game of Thrones Bilecik Subaşı Gibi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title