Haberler

SP Genel Başkan Yardımcısı Yalman'dan Borsa'ya Ziyaret

Güncelleme:

Lütfi Yalman, Burdur'daki temasları çerçevesinde, il yönetimi ile birlikte Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar'ı ziyaret etti

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Konya eski Milletvekili Lütfi Yalman, Burdur'daki temasları çerçevesinde, il yönetimi ile birlikte Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar'ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Başar, Borsa'nın işleyişi ile tarım ve hayvancılık konularından bilgi verdi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Konya eski Milletvekili Lütfi Yalman, İl Başkanı Süleyman Arslan, İl Müfettişi Celil Aygün, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Acar ve Basın Sözcüsü H. Hüseyin Ertaş, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar'ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Başar ve ekibine başarılar dileyen Yalman, sivil toplum örgütlerindeki görev değişikliklerinin gerekli olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Başar ise Borsanın vizyonu, hedefleri ve çalışmaları ile tarım ve hayvancılık sektörlerindeki projeler konusunda bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lütfi Yalman Burdur Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title