Haberler

Son dakika haberi... Yangına müdahale ederken motosikleti çalındı

Güncelleme:

Son dakika haberleri... ISPARTA Kovada Milli Parkı'nda, salı gecesi çıkan yangını söndürme çalışmalarına destek için giden Murat Yıldız'ın bu sırada iş hanı önündeki motosikleti çalındı.

ISPARTA Kovada Milli Parkı'nda, salı gecesi çıkan yangını söndürme çalışmalarına destek için giden Murat Yıldız'ın bu sırada iş hanı önündeki motosikleti çalındı. Yıldız'ın şikayetçi üzerine polis, motosikletin bulunması için çalışma başlattı.

Eğirdir ilçesi Kovada Milli Parkı'ndaki ormanlık alanda, salı gecesi yangın çıktı. Ekipler ve yöre halkı, yangına müdahale etmek için bölgeye akın etti. Eğirdir'de yaşayan Murat Yıldız da yangın haberini aldıktan sonra 32 E 5091 plakalı motosiklete binerek, bölgeye doğru yola çıktı. İş hanı dışına motosikletini kilitleyip, bırakan Yıldız, başka araçla yangın bölgesine geçti. Yangın alanında söndürme çalışmalarına destek veren Yıldız, kontrol altına alınmasının ardından araçla motosikletinin bulunduğu iş hanına döndü. Yıldız, gece iş hanına geldiğinde motosikletinin çalındığını fark etti. Murat Yıldız, emniyete giderek şikayetçi olunca motosikletin bulunması için çalışma başlatıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Yıldız Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title