Haberler

Son dakika haber! Çanakkale'deki kazada ölen çift, ziyarete gelmiş

Güncelleme:

Son dakika haber... ÇANAKKALE'nin Biga ilçesinde dün akşamiki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Hatice Zorlu (42) ile Arif Zorlu (44) çiftinin, yaşadıkları Bursa'dan, Biga ilçesine bağlı Çınardere köyündeki anne ve babalarını ziyarete geldikleri öğrenildi.

ÇANAKKALE'nin Biga ilçesinde dün akşam

iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Hatice Zorlu (42) ile Arif Zorlu (44) çiftinin, yaşadıkları Bursa'dan, Biga ilçesine bağlı Çınardere köyündeki anne ve babalarını ziyarete geldikleri öğrenildi.

Kaza, dün saat 20.30 sıralarında Biga ilçesi Karabiga yolu Akköprü üzerinde meydana geldi. Karabiga beldesinden Biga ilçesine seyir halindeki Eray Zorlu (20) yönetimindeki 16 JN 799 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mehmet Aydoğdu'nun kullandığı 17 ACG 941 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 16 JN 799 plakalı araç sürücüsü Eray Zorlu yaralanırken annesi Hatice Zorlu ile babası Arif Zorlu hayatını kaybetti. Aynı araçtaki Zorlu çiftinin 13 yaşındaki kızı A.Z. ile Alper Kaya (32) da yaralandı. 17 ACG 941 plakalı otomobil sürücüsü Mehmet Aydoğdu da olay yerinde hayatını kaybetti, aynı otomobilde yolcu olarak bulunan Berkan Lale (24) ve Cem Aydoğdu (24) yaralandı.

Yaralılardan Eray Zorlu'nun Biga Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ağır yaralı kız kardeşi 13 yaşındaki A.Z.'nin tedavisi ise,   Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

Bursa'da bir fabrikada motor ustası olarak çalışan Arif Zorlu ile ev hanımı eşi Hatice Zorlu'nun dün Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Çınardere köyündeki babaları Faik Zorlu ve Ramize Zorlu'yu ziyarete geldikleri öğrenildi. Kazada ölen çiftin cenazeleri, Çınardere köyünde toprağa verilecek.  Cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen ve Biga'da bir fabrikada çalıştığı öğrenilen Mehmet Aydoğdu'nun cenazesi ise, ilçeye bağlı Bozlar köyünde defnedilecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Aydoğdu Çanakkale Bursa Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Kırşehir'de deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Kırşehir deprem nerede oldu? Çankırı'da deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Çankırı deprem nerede oldu? Yozgat'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Yozgat deprem nerede oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title