Haberler

Son Dakika: Çeşme'de Ukraynalı modelin darbedilmesiyle ilgili kaymakamın görev yeri değiştirildi

Güncelleme:

Son dakika: Ukraynalı model Daria Kyryliuk'ın darbedilmesiyle ilgili Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara'nın görev yeri değiştirildi.

Ünlü manken Daria Kyryliuk, tatil için geldiği Çeşme'de geçen 31 Temmuz'da gittiği bir beach clubtan çıkışta güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini Instagram hesabından paylaştı. Bu gelişme sonrası olayla ilgili soruşturma başlatılırken Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara'nın da bugün görev yeri değiştirildi. Kara, İzmir'e Vali Yardımcısı olarak gönderildi yerine ise Ünal Çakıcı getirildi.

NE OLMUŞTU?

Tatil için Çeşme'de olan model Daria Kyryliuk, arkadaşlarıyla birlikte turistlik bir mekanın güvenlik görevlileri tarafından darbedildiklerini iddia etti. Instagram hesabından kanlar içinde kalan yüzünün fotoğrafını paylaşan model, kısa sürede gündem oldu. Saldırıdan sonra model Daria Kyryliuk ve arkadaşları Çeşme İlçe Emniyet müdürlüğüne şikayette bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Konu hakkında açıklama yapan mekan işletmesi ise iddiaları kabul etmedi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI DA SALDIRIYI KINADI

Momo Beach sahibi Burak Beşer, "Bizde kendimizi ilginç bir karalama kampanyası içinde bulduk. Açıkçası çok şaşkınız. O yüzden açıklama yapma gereği hissettik. Olay işletmemizin dışında ve alakası olmayan yerde gerçekleşmiştir. Olay iki farklı misafir arasında olmuştur. Ne çalışanlarımızla ne de bizimle hiçbir alakası yoktur. İki farklı olay var. Bir tanesi tartışmadan ibaret, bu bizim bildiğimiz tarafı. Bilmediğimiz, buradan çıktıktan sonra. Kendisiyle burada tanıştık arkadaş gruplarıyla da burada tanıştık, defalarca geldiler hiçbirinde bir problem yaşamadılar. Geçen günkü olay bizi üzdü. Olan şeyi söylüyoruz, yalan söylemiyoruz görgü tanıkları şahitler de var bizde hukuksal yollara başvuracağız" ifadelerini kullandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise modelin maruz kaldığını iddia ettiği şiddet için "Cuma gecesi Çeşme'de yaşanan, turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum. Bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Kara Çeşme Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (59)

Doğal:

Yok aynı şekilde bi r Türk vatandaşı darp edilse kaymakamın yeri değiştirilir miydi ? Yada birinci sınıf vatandaş 2. Sınıf vatandaş muamelesi mi görüyor ülke insanı yazıklar olsun başka bir şey demiyorum

15
9
yanıtYanıtla
....:

Tam bir man kafasın . Senin ülkene turist geliyor dayak yiyor ve çeşmede bir tane bile yetkili isim bu konu ile ilgilenmiyor . Turizm bakanıda bu konuya el atıyor bu yüzden. ilgisiz yöneticileri cezalandırarak çokta iyi yaptı .

yanıt3
yanıt5
.....:

Man kafalı aslında tamda sensin bir yorum yapmadan iyi düşün 2 sene önce bir Rus turist servis şöförü ile kayga yaptı turisti 4/5 kişi dövdü adamı ambulans ile aldılar ve daha sonrasında ne kaymadan görevden alındı nede emniyet müdürü görevden alındı o zaman alınmayan kişiler şimdi bir kişi alkolü çok kaçırdı ve tartışma çıktı diye mi alınıyor yada o bu türist se o dayak yiyen kişi türist değilmiydi

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

Bizi komaya soksalar değil kaymakam bekçi bile yerinden olmaz

18
1
yanıtYanıtla
Ne alaka:

Böyle saçmalık olur mu ulan kaymakamın ne suçu var sanki kaymakam darp etti gidin darp edenler hakkında adam gibi işlem yapın böyle saçmalık olmaz olsun iyi bende gıdım burda birini darp edeyim valininde görev yerini değiştirin hemen !!!

9
9
yanıtYanıtla
Odessa:

Darb edilenin sadece bir model olduğunu düşünmeyin. o modelden dolayı kaç Ukraynalı''nın TR''yi tercih ettiğine bakın. Turistlere verilen değerin siyasi olarak ifade şekli

yanıt2
yanıt0
tekin:

chp kalesı medenı ızmır ya burası ondan dır ya.

4
12
yanıtYanıtla
sen:

ot kafa.

yanıt3
yanıt0
Hakan:

Alakaya çaydanlık koy buzdolabına demlensin

yanıt1
yanıt0
SMTT:

La kaymakamın ne suçu var

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title