Haberler

Sokak Hayvanlarına Pankartlı Destek

Sokak hayvanlarına pankartlı destek Ortaca, Dalaman Belediyesi ve HAYDOS'dan sokak hayvanlarına pankartlı destekMUĞLA - Ortaca ve Dalaman ilçelerinde, halkın sokak hayvanlarının bakımlarına yönelik farkındalığını arttırmak amacı ile pankartlar asılarak, vatandaşlar duyarlı olmaya davet edildi.

Sokak hayvanlarına pankartlı destek

Ortaca, Dalaman Belediyesi ve HAYDOS'dan sokak hayvanlarına pankartlı destek

MUĞLA - Ortaca ve Dalaman ilçelerinde, halkın sokak hayvanlarının bakımlarına yönelik farkındalığını arttırmak amacı ile pankartlar asılarak, vatandaşlar duyarlı olmaya davet edildi.

"Bir insanlık görevidir" sloganıyla her iki ilçede çeşitli bölgelere asılan pankartlarda, Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS), Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz imzası ile "sokakta yaşayan sessiz dostlarımız için, kapınızın önüne bir kap su ve mama koymayı unutmayınız" ifadeleri yer aldı.

HAYDOS'un, iki ilçe belediyesiyle birlikte başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hayvan HAYDOS yetkilileri, hazırlatılan 30 pankartı Ortaca ve Dalaman merkezi ile Dalyan Mahallesinde çeşitli noktalara astı.

Bu tarz projeleri devamlı yapma gayreti içinde olduklarını belirten HAYDOS Başkanı Türkan Dağdelen, iki belediyeyle imzalanan protokol ile aynı bakım evinde hayvanları rehabilite ettiklerini hatırlattı.

Her iki ilçede seçilmiş ve devamlı halkın gözünde olan belediye başkanlarının projeye destek vermesinin önemine değinen Dağdelen, "halkı teşvik etmek, dikkat çekmek amacıyla bu projeyi yaptık. Yaralı hayvan gördükleri zaman bizleri ulaşmasını sağlamak, aç ve susuz bir hayvan gördükleri zaman onlara bir kap su, mama vermelerini sağlamak istedik. Çokta güzel oldu. Şimdilik 30 adet yaptırabildik. Ortaca, Dalaman ve Dalyan sokaklarında halkın yoğun olduğu yerlere asıyoruz. Umarım bu proje bütün Türkiye'de uygulanır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Şaşmaz Hasan Karaçelik Dalaman Ortaca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title