Haberler

"Sevgiyle Üretip, Sergi Açtılar"

Güncelleme:

Prof. Dr. Ayhan Songar hastalarin el emeği göz nuru eserlerini Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde sergiliyor.

Bahçelievler Belediyesi Prof. Dr. Ayhan Songar Sevgi Evi Rehabilitasyon Merkezinde terapi gören hastalar el emeği göz nuru eserlerini Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde sergiliyor.

Sosyal ve duygu durum bozukluğu taşıyan hastaların yaptığı, resim, dikiş ve el sanatlarından oluşan yıl sonu sergisinin açılışı Belediye Başkanı Osman Develioğlu Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Murat Ertemir, Başhekimi Doç. Dr. Murat Erkıran ve Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Hakan Bahadır tarafından yapıldı.

Sergi açılışında konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu "Sevgi her şeyin başlangıcı. Sevgiyle yoğrulup, sevgiyle eğitilerek bu anlamlı sergiye emeklerini veren Sevgi Evimize devam eden dostlarımızı yürekten kutluyorum" dedi.

Öte yandan, Başkan Osman Develioğlu'na Sevgi Evi'nde terapi gören hastalar tarafından, günün anlamı adına armağan sunuldu. Sergi 22 Aralık tarihine kadar gezilebilecek…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Osman Develioğlu Bahçelievler Ayhan Songar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title