Haberler

Selendi'deki Hizmetler Görüşüldü

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu, ilçelere düzenlediği inceleme ziyaretleri kapsamında Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ın da makamına konuk olarak abone yönetimi ile ilgili konularda istişarelerde bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki yatırımlarına büyük önem vererek, yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda, Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu Selendi'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretinde Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ın ve Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç'un makamına konuk oldu. Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Kara ve MASKİ İlçe Şefi Uğur Akıncı'nın da katıldığı toplantıda abone yönetimi ile ilgili konularda istişarelerde bulunuldu. Daire Başkan Öztozlu'ya, şube müdürlerinden Kerem Çetin eşlik etti.

"Hizmetlerimizi, 17 ilçe ve mahallelerinde hayata geçiriyoruz"

MASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak şehir merkezine yaptığımız hizmetlerin aynısını eksiksiz olarak 15 ilçemize ve mahallelerimize de yapıyoruz. Selendi'de yaşayan vatandaşlarımızın da bu hizmetlerden yararlanarak yaşamlarını daha rahat sürdürmeleri için yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

"İlçemize katkıda bulunanlardan Allah razı olsun"

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş da, MASKİ Abone İşleri Daire Başkanı'nın kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, "Manisa Büyükşehir Belediyemizin ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün ilçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. İlçemizin kalkınmasına katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurullah Savaş İbrahim Kara Selendi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title