Haberler

Seçimin ardından asistan doktordan tepki çeken paylaşım: Peçelilerden illallah ettim

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı seçimini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanmasına tepki gösteren Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimi Asistan Doktoru Ö.K. yaptığı paylaşımda "Her gün muayene ettiğim peçelilerden illallah ettim. Kutuplaşmaksa kutuplaşmak. Artık muhatap olmak istemiyorum." ifadelerine yer verdi. Bu skandal paylaşım sosyal medyada da gündem oldu.

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tarihinde ilk defa ikinci tura gitti, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazandı. Bu durum Cumhur İttifakı taraftarlarınca kutlanırken, bazı isimlerse seçim sonuçlarına ilişkin tepkilerini dile getirdi.

"TAHAMMÜLSÜZÜM SİZE"

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimi Asistan Doktoru Ö. K., seçim sonuçları sonrası sosyal medya üzerinden skandal bir paylaşımda bulundu. Asistan Doktor sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Kusura bakmayın ama benim etrafımda görmek istediğim bu mesela bu temiz yüzler bu kılık bu kıyafet. Her gün muayene ettiğim peçeli teyzelerden illallah ettim ve bugün her şeyden de nefret ettim. Kutuplaşmaksa ben de kutuplaştım artık tahammülsüzüm size. Görüşüm aynı olmadığı insanlarla lüzum olmadığı sürece muhatap olmak istemiyorum artık ve burada da takipten çıkıyorum yeterince etrafımda var burada görmeyeyim beri."

İşte o paylaşım:

Seçimin ardından asistan doktordan tepki çeken paylaşım: Peçelilerden illallah ettim

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aile Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Gökhan Eker:

kadın yaşadığı bir şeyi ifade etmiş. Hepimiz siz de bizde eğitimsiz insanlardan çok çekiyoruz. genelde diyorum hepsi demiyorum peçeli kişiler okutulmamış evine kapatılmış bir kesim olduğu için diğer insanlara göre iletişimde sıkıntı yaşayabliyor doktorlar. bunu dile getirmiş.

191
976
yanıtYanıtla
Adanalı yunus :

Ne alakası var çıplak olan daha mı okumuş daha mi Medeni oluyor sanki...

yanıt617
yanıt71
Tatar Yakamoz:

Sanada o doktorada okumus medeniyetlimi demeli bir atabsozu var esege giydirsen altin semer esek yine esek simdi sizin gibiler yuzunden bu ulkede her zaman din ayrimi turk kurt ayrimi oldu buda hep kendi aramizda kendi kendimize savasa yol acti okumus cahiller sizi zaman sizede herseyi ispat edecek allahin izniyle

yanıt0
yanıt0
Gürtekin Aş CB ARTEMİS:

senin doktorluğuna

667
84
yanıtYanıtla
hayrullah sonel:

Faşizm değilde nedir

601
72
yanıtYanıtla
Fatih Vural:

Hipokrat yeminin nerede?

549
69
yanıtYanıtla
hayrullah sonel:

Bunların kalpleri sevgileri eşitlik ve demokrasileri.onlara tabi olursan iyi her şeyleri sahte foseptik çukuru gibi kalpleriniz ancak yapmayıda beceremediğiniz el işaretinden ibaret Allah bunun eline düşürmesin

553
53
yanıtYanıtla
ali tartan:

Beğenmiyorsan başka ülkeye git bizde senin gibilerden bıktık

493
64
yanıtYanıtla
Şahin Aydar:

başka ülke bu tarz yobazlaşmış bir doktoru alır mı canını emanet eder mi hele ki ülkesinde böyle bir düşünce yüzünden meslekten atılmış bir asistanı ise kapıdan içeri almazlar ama burda yediği kabı pisliyor.

yanıt0
yanıt0
Blackened:

Demokrat görünümlü faşist begenmiyorsan yapmayacaksin o işi! Derhal görevden alınsın, operasyona girse bu kin ile insan öldürür bu!

477
57
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title