Haberler

Seçim Sonuçları Sonrası Şair Odabaşı Türkiye'yi Terk Etti

Güncelleme:

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 49.4 oy oranıyla tek başına iktidar olduğunun belli olmasından sonra yazar şair Yılmaz Odabaşı, Türkiye'yi tek ettiğini açıkladı.

Şair Yılmaz Odabaşı, 1 Kasım seçim sonuçlarına tepki amacıyla Türkiye'yi terk etme ve Fransa'ya yerleşme kararı aldığını açıkladı.

"FRANSA'YA YERLEŞECEĞİM"

Halen İsviçre'de bulunan Meydan gazetesinde yazarlık yapan Odabaşı, Twitter hesabından, "'Celladına aşık olmuşsa bir millet(…)' Sözümü tutacak, İsviçre'den Fransa'ya geçerek oraya yerleşeceğim! Edirne'ye kadar gidemezsin diyenler, şu an İsviçre'deyim ve politik rest olarak bugünden itibaren Türkiye'yi terk etmiş bulunuyorum! Oturup faşizminizle, ilan edeceğiniz Hilafetle kına yakın!" diye yazdı.

"ÖDEDİĞİM BEDELLERE RAĞMEN TÜRKİYE'Yİ TERK ETTİM"

Odabaşı daha sonra, "Oturup faşizminizle, ilan edeceğiniz Hilafetle kına yakın!" derken, "80'de askeri darbeden bugüne ödediğim bütün bedellere rağmen Türkiye'yi terk etmeyen ben, git-tiimm!!! Bu konuda ayrıca bir yazı yazacağım!" diye konuştu. Odabaşı paylaşımlarını, "Tek avuntum, faşizmin avuçlarında HDP'nin barajı geçmiş olması ve CHP'nin oy kaybetmemiş olmasıdır..." sözleriyle bitirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yılmaz Odabaşı Ak Parti Türkiye Fransa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (348)

helal be:

herkes keşke senin gibi olsa ozaman bu ülkede sadece adamlar kalırdı

75
1
yanıtYanıtla
3 parti olduk:

Ölümüne hdp

18
56
yanıtYanıtla
anadoluMobil-ANDROID:

artık dışardan hainlik yaparsın.

56
15
yanıtYanıtla
Türk:

Bize yas tutturma yokluğunda kime küfür edecez şimdi

55
0
yanıtYanıtla
TURK:

BU NASIL MEMLEKET BNDE GIDECEGIM CHP YUZDE 25 ALDI HDP YUZDE 10. 8BUNASIL MEMLEKET BU KADAR INSANHAI LERE VE ASIMILE URUNLERINE NASIL OY VERIR CANIM BIR SIKILIYOR NASIL

13
30
yanıtYanıtla
Engin:

Adam doğrusunu yapmış, gerici yobazların içinde yaşamaktansa yurtdışına aydın insanların yanına gitmek gerek.

8
29
yanıtYanıtla
Karadenizli:

Ya ne kadar üzüldüm gitmeseydin keşke kalsaydın daha karpuz kesecektik.

35
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınguney 58:

defol gıt haın. . durdugun zarar

30
3
yanıtYanıtla
....:

Yurrrrrrru anca giden

19
12
yanıtYanıtla
İsa:

Helal bu kadar koyunun yaşadığı bir ülkede gerçekten yaşanılmaz istikrarlı çalmaya devam

10
21
yanıtYanıtla
Tüm 348 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title