Haberler

Roman Çocuklar Polis Günü'nü Kutladı

Güncelleme:

167 Roman Çocuk Polis Günü'nde polisle elele yürüdü.

Roman çocuklar 10 Nisan Polis Günü'nü kutladı

Kocaeli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu işbirliği ile hayata geçirilen 167 Gülen Yüz Projesi kapsamında yer alan Roman çocuklar, 10 Nisan Polis Günü'nde birbirinden anlamlı etkinliklere katıldı. Polis üniforması giyen 167 Roman çocuk, İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur ve polis mensuplarıyla Yürüyüş Yolu'nda kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Polis abi ve ablalarıyla elele yürüyen Roman çocuklar gelecekteki dostluğun en güzel örneğini oluşturdu.

ANLAMLI KORTEJ

Kortej yürüyüşüne İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur'un yanı sıra İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, İzcilik Federasyonu'na bağlı Atılgan İzcilik Kulübü ve Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlileri katıldı. Korteje çaldığı birbirinden güzel marşlarla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı da eşlik etti.

POLİS BİZİM HERŞEYİMİZ

Roman çocukların katıldığı kortej yürüyüşü Merkez Bankası önünde başladı. Yürüyüş yolunda Polis memurları ile beraber yürüyen romanlar ''Polisler bizim her şeyimizdir'' sloganları attı. Yürüyüş Sabri Yalım Parkı'nda son buldu. İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur burada Roman çocuklara dağıtılan hikâye kitaplarını imzaladı.

HEP BİRLİKTE YEMEK YEDİLER

Yürüyüşün ardından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne gelen çocuklar burada polis abi ve ablalarıyla öğle yemeği yedi. Çocuklar daha sonra Doğu Kışla Parkı'na geçerek burada gerçekleştirilen ilköğretim okullar arası futbol turnuvası final maçını izledi.

FİNAL MAÇINI İZLEDİLER

Final maçını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cengiz Şahin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın, Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Ahmet Çokyaşar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı İlhami Çiftçi ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek izledi. Körfez Futbol Kulübü futbolcuları da maça gelerek futbolculara moral verdi.

TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

Tavşantepe- Nuh Çimento ilköğretim okulları arasında gerçekleşen final maçını 3-1 Nuh Çimento İlköğretim Okulu kazandı. Ayrıca futbol turnuvasına katılan ve dereceye giren diğer okullara da teşekkür belgeleri verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Nuh Çimento Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title