Haberler

Polis - Hırsız Kovalamacısı Hurdacıda Bitti

Muğla'nın Milas İlçesinde Meydana Gelen Hırsızlık Olayında Kaçan 3 Kişi, Polisin Elinden Kurtulamadı.

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında kaçan 3 kişi, polisin elinden kurtulamadı.

Edinilen bilgiye göre, Milas'ın Akyol Köyü yakınlarında Mustafa Bulut'a ait bir evde bulunan bazı eşyaları çaldıkları iddia edilen F.D (17), E.D (20) ve E.G (19) ile ev sahibinin oğlu ve yakınları arasında kovalamaca başladı. 43 LH 243 plakalı otomobille Akyol Köyü'nden Milas istikametine kaçan şahısların yakalanması için ev sahipleri telefonla yardım istedi.

Milas Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tüm yollar kesilirken, şahıslar Milas Sanayi Sitesi'ne girmeyi başardı. Polis ekipleri ve şüpheliler arasında yaklaşık 30 dakika devam eden kovalamacanın ardından şahıslar kullandıkları arayla birlikte Sanayi Sitesi 1. Cadde'de bir hurdacıya saklanmak istedikleri esnada yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar, olayın meydana geldiği yerin jandarma bölgesi olması nedeniyle tutulan tutanakla Milas İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı yetkililerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(MH-SÇ-HE-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title