Haberler

Paul Auster'den CHP'ye Mektup

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye davet ettiği ABD'li yazar Paul Auster'den CHP'ye mektup geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye davet ettiği ABD'li yazar Paul Auster'den CHP'ye mektup geldi. Davetten dolayı Kılıçdaroğlu'na teşekkür eden Auster, "Ülkenizdeki yazarlara karşı davranışlar hakkındaki kaygılarımı dile getirmek açısından şu ana dek gitmeme tutumumu sürdürmüştüm. Ancak mektubunuz bu konuyu düşünmeme vesile olmuştur. Önerinizi dikkatle değerlendireceğim" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın gündeme taşıdığı ve eleştirdiği ABD'li yazar Paul Auster'den CHP'ye mektup geldi. Başbakan'ın Auster'e yönelik eleştirilerinin ardından Kılıçdaroğlu'nun mektup yazarak Türkiye'ye davet ettiği Auster, Kılıçdaroğlu'nun mektubuna yine mektup yazarak cevap verdi. Mektubunda Kılıçdaroğlu'na, "Kamuoyun önünde beni desteklediğiniz için size ne kadar müteşekkir olduğumu bilmenizi isterim" diyen Auster, "Desteğiniz ve Türkiye'ye nazik davetiniz için teşekkür ederim. Ülkenizdeki yazarlara karşı

davranışlar hakkındaki kaygılarımı dile getirmek açısından şu ana dek gitmeme tutumumu sürdürmüştüm. Ancak mektubunuz bu konuyu düşünmeme vesile olmuştur. Önerinizi dikkatle değerlendireceğim" ifadelerini kullandı.

Mektubunda Kılıçdaroğlu'na teşekkürlerini ileten Auster'in, yoğun programına rağmen uygun bir zaman diliminde Türkiye'ye davet çağrısını değerlendireceğini belirttiği kaydedildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Paul Auster Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title