Haberler

Özgecan Aslan'ın Katili Cezaevinde Öldürüldü

Güncelleme:

Mersin'de Özgecan Aslan'ı vahşice öldüren Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken hapishanede vuruldu. Suphi Altındöken hastanede hayatını kaybetti.

Tüm Türkiye'nin günlerce konuştuğu Özgecan Aslan cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan baba ile oğlu, ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Suphi Altındöken burada hayatını kaybetti.

BABA DA 2, OĞLUNDA 1 KURŞUN YARASI VAR

İlk bilgilere Özgecan Aslan'ın katillerinden Necmettin Altındöken'de iki, oğlu Suphi Altındöken'de 1 kurşun yarası tespit edildi. Bu arada, görevli askerler, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi.

6.35 MİLİMETRELİK SİLAHLA VURULMUŞ

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan saldırı sonrası Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'ne giderek inceleme yaptı. Olayda kullanılan tabancanın 6.35 milimetre çapında olduğu belirlenirken, saldırının nasıl gerçekleştiği araştırılıyor.

CEZAEVİNDE GERGİN ANLAR

Olayın yaşandığı Adana Kürkçüler Cezaevi'nde gerginlik yaşandığı cezaevine takviye olarak çevik kuvvet ekiplerinin sevk edildiği bildirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan olaya ilişkin, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın talimatıyla bir adalet müfettişi, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğünce de 2 kontrolör görevlendirildi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMIŞLARDI

Geçen yıl 3 Aralık'ta Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan son duruşmada Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmettin Altıdöken ve arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

(Özgecan Aslan'ın katillerinden Suphi Altındöken)

ÖZGECAN EVİNE GİDERKEN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

Çağ Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan 11 Şubat 2015 günü okuldan çıktıktan sonra evine gitmek için Mersin'e sefer yapan, Ahmet Suphi Altındöken'in kullandığı minibüse binmişti. İddianameye göre Atındöken, Özgecan Aslan'a cinsel saldırı amacıyla saldırmış, maktulün direnmesi üzerine Aslan'ı darp etmişti. İddianamede, Özgecan Aslan'ın bayılmasının ardından arkadaşı Fatih Gökçe ile babası Necmettin Altındöken'i çağıran Altındöken'in genç kızı öldürdüğü, daha sonra üç kişinin anlaşarak cesedi yaktığı belirtilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Suphi Altındöken Suphi Altındöken Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (312)

gebertin:

birisi de Allah rızası için apoyu gebertsin

66
15
yanıtYanıtla
..:

on senede tcvzler tavan yaptı kadına şiddet yüzde bin arttı kadınlar akpye oy vermeye devam edin size acıyacak yakında bir kişi kalmayacak

9
35
yanıtYanıtla
VATAN:

KES LEN SESİSNİ KAAUÇUK BOŞ KONUŞMA

yanıt2
yanıt0
ellerin dert görmesin inşallah:

Bu müjdeli haber yüreğimize su serpti. . . İbret olsun böyle çakallara. . . İçerde yatan delikanlı kardeşler bitmemiş vesselam. . .

41
0
yanıtYanıtla
Yetti Gari:

Darısı Ensar sapığının başına

39
0
yanıtYanıtla
chp li figen:

bence vahşice ve demokrasi dışı . . . . . .

7
32
yanıtYanıtla
HDP Lİ SIRADAN VATANSEVER:

FİGEN ABLA AKP TROLÜ OLDUĞUN ÇOK AŞİKAR :))) BENCE SANA BURDAN ÇIKMAZ

yanıt9
yanıt6
has akp li:

neden trol olsun chp ve hdp zihniyeti bu değil mi??

yanıt3
yanıt4
KULLANDİRTİN KENDİNİZİ KLAVYECİLER PARA:

AKP, Lİ FİGEN BOSUNA UGRASMA YEMİYOR KİMSE. . GÜNDEMİ DEGİSTİRMEK İÇİN KULLANİYORLAR HAYVANİ VEDE SENİ

yanıt0
yanıt0
Iğdırlı İsmail Mobil-IOS:

Kutluyorum vuranın eline sağlık

35
1
yanıtYanıtla
Tüm 312 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title