Haberler

Edirne'de Donmak Üzereyken Jandarma Kurtardı

Güncelleme:

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde 3 gündür sokakta yaşayan vatandaşı, donmak üzereyken jandarma kurtardı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde 3 gündür sokakta yaşayan vatandaşı, donmak üzereyken jandarma kurtardı. Kaymakamlığın sahip çıktığı adam kimsesizler evine alındı.

Manisa'nın Soma ilçesinde kimsesiz yaşayan Davut Akgöz, yaşadığı ilçede sahip çıkanı olmayınca 720 kilometre yolu yürüyerek Uzunköprü'ye geldi. Uzunköprü İlçe Jandarma ekipleri devriye sırasında tarlada yatan Akgöz'ü donmak üzereyken buldu. Jandarma ekiplerinin olay yerine çağırdığı 112 Acil Servis ekipleri, Akgöz'ü yaptıkları ilk müdahalenin ardından Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Akgöz, gördüğü tedavinin ardından taburcu oldu.

SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI SAHİP ÇIKTI

Uzunköprü Devlet Hastanesi'nde gördüğü tedavinin ardından taburcu olan Akgöz'e kalacak yeri ve kimsesi olmadığı için Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sahip çıktı. Akgöz, vakıf tarafından kimsesizler ve sokakta kalan vatandaşlar için yapılan eve götürüldü.

"ALLAH JANDARMA VE KAYMAKAMLIKTAN RAZI OLSUN"

Davut Akgöz, "Manisa'dan yürüyerek geldim. Benim kimi kimsem yok sokaklarda yaşayan birisiyim. Donmak üzereyken jandarma buldu, kaymakamlık sahip çıktı. Dışarıda kalsaydım donarak ölecektim. Böyle barınma evleri yapanlardan Allah razı olsun. Dışarıda kalsaydım açlıktan ve donarak ölecektim. Jandarma ve kaymakamlığa teşekkür ediyorum beni ölümden kurtardılar" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uzunköprü Devlet Hastanesi Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title