Haberler

Osmanlıspor Kurucu Başkanı Ahmet Gökçek: Fenerbahçe Bugün Buradan Bir Puan Aldığı İçin Bence Çok...

OSMANLISPOR Kurucu Başkanı Ahmet Gökçek, "Fenerbahçe bugün buradan bir puan aldığı için bence çok şanslı" dedi.

OSMANLISPOR Kurucu Başkanı Ahmet Gökçek, "Fenerbahçe bugün buradan bir puan aldığı için bence çok şanslı" dedi.

Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Kurucu Başkanı Ahmet Gökçek, takımlarının bugün üstün bir futbol sergilediğini belirterek, "Direkten dönen toplar, kaçırılan goller var, ama bugün bir gerçek de var. Maçın hakemi o kadar tecrübeli olmasına rağmen, her iki tarafa da yanlış kararlar verdi. Bu da ister istemez oyun içerisinde oyuncuların motivasyonunu düşürüyor. Fenerbahçe bugün buradan bir puan aldığı için bence çok şanslı. Osmanlıspor'un da iki puanı bıraktığı için üzülmesi gerektiğini düşünüyorum. Osmanlıspor gün geçtikçe iyi futbol oynayan ve daha iyi futbol sergileyen bir takım. Umuyorum ki ilerleyen haftalarda daha iyi futbol sergileyerek, izleyicilere galibiyetleri seyrettireceklerdir" diye konuştu.

Maçın hakemini de eleştiren Gökçek, "Ben şunu anlamıyorum, saha içerisindeki bazı uygulamaları neden sonraya bırakıyor hakemler. İsimlerin üzerinde durmamak lazım ama o kadar itiraz eden oyuncular var ki. Osmanlısporlu da olsa, Fenerbahçeli de olsa hakemin anında bunu kapatması lazım. Gösterilmeyen kartlar, oyunun gidişatında ister istemez sertliğe neden oluyor. Tabiri caizse oyunculara hakem cesaret veriyor. Bunun kesinlikle ve kesinlikle olmaması lazım. Fenerbahçelilerin neden hakem kararlarına itiraz ettiğini anlamış değilim. Evet, bir iki pozisyonda haklılar. Hakem kararları yüzde 90 Osmanlıspor aleyhineydi. Hakem, takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı. Çok normal, büyük takımlar puan kaybedince hakemlerden şikayet etmeyi alışkanlık haline getiriyorlar. Maalesef maçın hakemi şansızdı ve şansız bir maç yönetti" ifadesini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'ne değinen Gökçek, "Bana göre Osmanlıspor son oynadığı 25 maçta en kötü futbolunu Zürih maçında gösterdi. Bugün akılları orada değil, Fenerbahçe maçındaydı. Avrupa Ligi'nde en kötü takıma kaybetti Osmanlıspor, ama telafi edecek durumda. İnşallah hocasıyla, futbolcusuyla ve yönetimiyle en kısa zamanda toparlanacaktır Osmanlıspor ve ülkemize puanlar kazandırmaya devam edecektir. Osmanlıspor ve Gençlerbirliği'nde bu yıl ciddi bir başarı var. Bu bizi, Ankaralı olarak çok mutlu ediyor. Her iki takımımıza da başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gökçek Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title