Haberler

ORMANDA CESEDİ BULUNAN ENGELLİ EDANUR'U SEVGİLİSİ ÖLDÜRMÜŞ

Güncelleme:

MERSİN'de boşanma aşamasındaki işitme ve konuşma engelli Edanur Esendere'nin (20) cesedi ormanda bulundu.

MERSİN'de boşanma aşamasındaki işitme ve konuşma engelli Edanur Esendere'nin (20) cesedi ormanda bulundu. Esendere'nin birlikte yaşadığı sevgilisi Mehmet Can Yılmaz (22) tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Yılmaz, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf etti.

Olay, 9 Şubat'ta Toroslar ilçesi, Işıktepe Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgede hayvan otlatan bir çoban, ormanda kadın cesedi bulunca, jandarmaya ihbarda bulundu. Ekipler, cesedin işitme ve konuşma engelli Edanur Esendere'ye ait olduğunu belirledi. Esendere'nin Mezitli ilçesinde yaşadığı ve eşi ile boşanma aşamasında olduğu belirtildi.

CİNAYET GÜNÜ BULUŞMUŞLAR

Esendere'nin cansız bedeni, incelemelerin ardından adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Olayın aydınlatılması için geniş çaplı araştırma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Esendere'nin cinayet günü birlikte yaşadığı sevgilisi Mehmet Can Yılmaz ile buluştuğu, daha sonra halk otobüsüne binerek Işıktepe Mahallesi'ne gittikleri tespit edildi. Yılmaz'ın da Esendere gibi işitme ve konuşma engelli olduğu belirlendi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Ekipler, cinayeti Mehmet Can Yılmaz'ın işlemiş olabileceğini değerlendirerek gözaltına aldı. İl Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alınan Yılmaz, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf etti. Mehmet Can Yılmaz, cinayeti işlemeden önce kendisini de Adana'da yaşayan Ramazan Acun'un azmettirdiğini öne sürdü. Ramazan Acun da gözaltına alındı. İfadeleri alınan Mehmet Can Yılmaz ile Ramazan Acun, adliyeye sevk edildi. İki şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Can Yılmaz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title