Haberler

Orhangazi Belediyespor Sezonu Açtı

SPOR Toto 3.Lig takımlarından Orhangazi Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına Göl sahilindeki Gökmen Yıldıran Tesisleri'nde başladı.

SPOR Toto 3.Lig takımlarından Orhangazi Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına Göl sahilindeki Gökmen Yıldıran Tesisleri'nde başladı. Teknik Direktör Zafer Yiğit nezaretinde ilk çalışmasını yapan Orhangazi Belediyespor, düz koşu ve güçlendirme çalışmaları yaptı.

PROTOKOLDEN ZİYARET

Orhangazi Belediyespor'un ilk antrenmanında Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Belediye Meclis üyeleri, Kulüp Başkanı Necmettin Şahin ve Orhangazi Belediyespor yöneticileri yalnız bırakmadı. Başkanı Necmettin Şahin, futbolcu ve teknik heyete yeni sezonda başarı diledi ve destek mesajları verdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kaymakam Yalçın Yılmaz, yaptıkları konuşmalarda yeni sezonda beklenen başarının gelmesi temennisinde bulundular. Daha sonra protokol üyeleri futbolcu ve teknik heyete tatlı ikramında bulunuldu.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Neşet Çağlayan Yalçın Yılmaz Zafer Yiğit Orhangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title