Haberler

Nurettin Demirtaş Canlı Bombaları Öve Öve Bitiremedi: Nilüfer Çiçeği

Güncelleme:

PKK'lı Nurettin Demirtaş, Ankara'da 36 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı canlı bombayı "nilüfer çiçeği" olarak tanımlayarak öve öve bitiremedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi PKK'lı Nurettin Demirtaş, örgütün Avrupa'daki gazetesi Yeni Özgür Politika'da Ankara'da 36 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısını gerçekleştiren Seher Çağla Demir'i konu alan bir yazı kaleme aldı.

CANLI BOMBAYA "NİLÜFER ÇİÇEĞİ" DEDİ

"'Doğa' Zamanı!" başlıklı yazıda "Doğa" kod adını kullanan Demir'i anlatan Demirtaş,"Güven Park eylemi şimdi daha iyi anlaşılıyor…" ifadelerini kullandı. Demirtaş, Kızılay eyleminin doğru bir eylem olduğunu savunurken, Demir için "nilüfer çiçeği" ifadesini kullandı.

İKİ EYLEME DE SAHİP ÇIKTI

Demirtaş, "Bir doğa halkı olan Kürtleri o kadar çok ve o kadar vahşice katletmeye başladılar ki kimse çetelesini tutamaz oldu. Kürt gençleri oturup ölümü beklemediler elbette. Ankara'daki iki eylem bunun içindi… Bu vicdansız 21. yüzyılda, Kürt soykırımına "dur" diyen insanlığın en vicdanlı devrimcisi olarak anılmayı hak eden Zınar Raperin'i, soykırımı beyninden vuran Doğa takip etti" diyerek Ankara'da sivillerin öldüğü 2 ayrı eyleme sahip çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Nurettin Demirtaş Güncel Haberler

500

Yorumlar (90)

sl:

bu adam pkk lı işte neden tc devlerı pkk lıları sağda solda arıyor buyur burada işte gitsin alsın assın bu devlet çok aciz çok

43
4
yanıtYanıtla
BLACK MAMBA:

Hainlik sonradan kazanılan bir olgu değil kandan gelir adamların kanında var hain gelmişler hain gidiyorlar.

45
2
yanıtYanıtla
DURMAK YOK YOLA DEVAM:

12 YIL AKP İLE KOL KOLA YÜRÜDÜLER EL ELE HALAY ÇEKİP MEGRİ MEGRİ DİYEREK PKK LI TERÖRİSTİN TÜRKÜSÜNDE AĞLADILAR GÖZ YAŞLARINA BOĞULDULAR, BÜLENT ARINÇ NE DEDİ BENDE DAĞA ÇIKARDIM DEMEDİ LAN HAİN AKP LİLER SİZ PKK NIN UŞAKLIĞINI AZMI YAPTINIZ LAN ??? AKP NİN BU HAİNLERDEN FARKI NE ???VATANA MİLLETE İHANETİ BİRLİKTE YAPTILAR APO YA BİRLİKTE SAYGI DUYDULAR ŞEHİDLERE KELLE DİYEREK BİRLİKTE HAKARET ETMEDİLERMİ LAN KOYUN MİLLET SÖYLE BAKAYIM ???

26
21
yanıtYanıtla
GGG:

DOGRUDA NE YAPALIM DEVLETİ BAHCELİ GİBİ İRADESİZLEEMİ BIRAKALIM CEKSİN GİTSİNDE BİZDE OYUMUZU SEVE -SEVE VERELİM

yanıt10
yanıt8
Hakan Bal:

Havlamayi birak Cakal!! Bu Alcaklarin yüzünü Millete ve Dünyaya görtermek icin bu saydiklarinin yasanmasi Lazimdi. Yoksa Kürt Vatandaslar bu Alcak Terör Örgütünün Senaryosuna uyup Devlete baskaldirsaydi Mazallah Suriye gibi olmustuk.

yanıt1
yanıt0
Osman:

Her haber AKPnin oyunu artirmak icin yapilan propaganda. Hala bu sacmal haberlere inanan var.

6
38
yanıtYanıtla
CEM:

CEHENNEM ÇİÇEĞİ

36
7
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

HDPKK LI VEKİLLER SİZİN ÇOCUKLARINIZDA CANLI BOMBA YAPINSANA ONLARDA SEVGİ ÇİÇEGİ OLSUNLAR

40
3
yanıtYanıtla
VESSELAM:

OSMAN PAMUKOĞLU PAŞA GİBİ Bİ KOMUTAN LAZIM BU ORDUNUN BAŞINA VURACAK KESECEK YAKIP YIKACAK. . . BUNLARA SÖZ HAKKI VERMEYİ BIRAKIN NEFES ALMAK BİLE FAZLA. . .

30
13
yanıtYanıtla
dobra:

bunları artık devlet ya vurmalı ya sınır dışı etmeli.

40
3
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title