Haberler

8 gölete 52 bin sazan yavrusu bırakıldı

Güncelleme:

Gölden görüntüler Suya bırakılacak balıkların görevliler tarafından hazırlanması Kovadaki balıklar Vali Mustafa Koç'un balıklar hakkında bilgi alması Vali Mustafa Koç'un balıkları suya bırakması Vali Mustafa Koç'un konuşması Niğde'de 8 gölete 52 bin sazan yavrusu bırakıldı NİĞDE - Niğde'de,...

Gölden görüntüler

Suya bırakılacak balıkların görevliler tarafından hazırlanması

Kovadaki balıklar

Vali Mustafa Koç'un balıklar hakkında bilgi alması

Vali Mustafa Koç'un balıkları suya bırakması

Vali Mustafa Koç'un konuşması

Niğde'de 8 gölete 52 bin sazan yavrusu bırakıldı

NİĞDE - Niğde'de, Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünce yürütülen "Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında 52 bin sazan yavrusu 8 gölete salındı.

Vali Mustafa Koç, proje kapsamında, Gümüşler beldesindeki baraj gölüne yaklaşık 10 bin sazan yavrusu bıraktı.

Koç, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından Adana'daki tesislerde üretilen 52 bin pullu sazan yavrusunu, balık sayısı ve popülasyonunun artırılması amacıyla 8 gölete bıraktıklarını söyledi.

Projenin hayırlı olmasını dileyen Koç, "Sularımızın dengesi, doğanın dengesi çok önemli. Bu yavruları bırakırken balıkçılarımıza da şu uyarıyı tekrarlamak istiyorum. Bu popülasyonun sayının artması için bilinçli avcılık yapmalıyız. Devletimizin koyduğu kurallara, bakanlığımızın koyduğu kurallara, yasaklara bu cinslerin ve türlerin muhafazası açısından dikkat etsinler. Emeği geçen günlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Koç Balıkçılık Niğde Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title