Haberler

Niğde'de arkadaşının temizlediği silahtan çıkan kurşunun isabet ettiği küçük çocuk hayatını kaybetti

Güncelleme:

Niğde'de evde silah temizleyen 16 yaşındaki küçük çocuğun hatası pahalıya patladı. Kazara ateş alan silahtan çıkan kurşun karşı koltukta oturan çocuğa isabet etti. Ağır yaralanan çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 2 kişi gözaltına alındı.

Niğde'de 16 yaşındaki çocuğun temizlediği silah kazara ateş aldı. Silahtan çıkan kurşunun isabet ettiği çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 2 kişi gözaltına alındı.

KURŞUN KÜÇÜK ÇOCUĞA İSABET ETTİ

Alay Beldesi'nde M.C.A. (15), M.K.A. (16) ve Y.C.D. (16) evde bulunan silahları temizlemeye başladı. Y.C.D.'nin elindeki tabancanın ateş alması sonucu çıkan kurşun koltukta oturan M.K.A'ya isabet etti.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan M.K.A. ambulansla kaldırıldığı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Y.C.D. ve M.C.A. gözaltına alındı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çocuk Niğde 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Ted Mosby:

Silah temizleyen 16 yaşındaki çocuk... O yaştaki çocuğun neden silahı veya silaha erişimi var? Silah bu kadar kolay bulunan bir şey mi ?

28
0
yanıtYanıtla
Yunus Drk:

15-16 yaşındaki çocuklarda tabanca ne arar ? Gerçekten RTÜK kurumu internette yayımlanan dizilere de el atması gerek. Çukur, sıfırbir, kıyma vs Gibi dizilerin önüne geçilmesi gerek. Tabi temiz bir nesil istiyorsanız.

25
2
yanıtYanıtla
Erkan Can :

rtük fln değil arkadaşlar, EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM.. sen 3 beş oy için koca bir ülkenin gençliğini cahilliğe mahkum edersen tabi seçimlerde ezan bayak oy alırsın da toplumun geleceğini de buna feda etmiş olursun.

2
6
yanıtYanıtla
arzuşeyda:

silah temizleyen 16 yaşındaki çocuk ?????????????

7
0
yanıtYanıtla
mesut akay:

Silah temizlediği ne malum belki bilerek vurdu

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title