Haberler

Mutlu Makarna, Japon Gıda Fuarı Foodex'te

Güncelleme:

Mutlu Makarna, Japonya'nın başkenti Tokyo'da 8-11 Mart tarihleri arasında bu yıl 41.incisi düzenlenen Uluslararası Foodex Gıda ve İçecek Fuarı'na katıldı.

Uzakdoğu gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası durumunda olan Foodex, 08-11 Mart 2016 tarihleri arasında Japonya'nın Tokyo şehrinde düzenlendi. 78 ülkeden 2808 firmanın ürünlerini sergilediği etkinliğe, özellikle Uzakdoğu ve Asya pazarlarında yer almak isteyen ve aralarında Mutlu Makarnanın da yer aldığı gıda üreticileri yoğun ilgi gösterdi.

Gıda ithalatında kaliteden ödün vermeyen Japonya ile satış hacmini her gecen gün büyüten Mutlu Makarnanın 2016'da hedef pazarı Uzakdoğu olacak. İthalatta kaliteye öncülük veren Japonya ile Mutlu Makarna uzun yıllardır ticaret yapıyor. Foodex 2016, gıda sektörünün lokomotif kuruluşlarıyla sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. Fuara katılanları, sektördeki son gelişmeleri, yeni ürünleri yakından takip edebilecekleri ve yeni iş bağlantıları kurabilecekleri bir platform karşılıyor.

Makarna ve irmik ürünleri pazarında Türkiye'nin en önemli ve lider markalarının başında gelen Mutlu Makarna yerel markaları olan Mutlu ve Bahar dışında diğer 4 markasıyla da fuarda yerini aldı.

MUTLU ÜRÜNLERİNİ YILLARDIR UZAKDOĞU'YA İHRAÇ EDİYOR

Yenilikçi ve öncü ürünleriyle Mutlu Makarna, Uzak Doğu ülkeleriyle var olan ticaretini her gecen gün güçlendirerek pazarda büyümeyi hedefliyor. Yıllık 60 milyar dolar gıda ithalatı yapan Japonya'ya yıllardır ihracat yapan Mutlu Makarna, Japon piyasasında yeni ürünleri ile dikkatleri üzerine topladı ve büyük beğeni kazandı.

İhracatını 105 ülkeye gerçekleştiren ve "kalitesiyle büyüyen marka" imajıyla her geçen gün gücüne güç katan Mutlu Makarna, 2016 yılının en büyük ve en önemli uluslararası gıda fuarları organizasyonlarından birisi olarak ön plana çıkan ''Foodex Gıda ve İçecek'' fuarının yıldızı olurken, ziyaretçilerden de yoğun ilgi gördü.

Yapmış olduğu yeni yatırımlarla Orta Doğu, Uzakdoğu, Avrupa ve Afrika ülkelerinde bulunan alıcıların mercek altına aldığı marka olan Mutlu Makarna hem yurt içi hem de yurt dışı fuarlarında hedefleri ve vizyonları doğrultusunda yüzünü göstermeye devam ediyor.

Katılımcı sayısı her geçen yıl artış gösteren fuara bu yıl yoğun bir katılım gerçekleşirken, Mutlu Makarna, standında Uzakdoğu'dan ziyaretçilerini ağırladı.

Japonya'nın tarım ve gıda ürünleri ihtiyacının önemli bölümünü ithalat yoluyla karşıladığını, gıda ihtiyacının sadece yüzde 40'ını kendisi karşılayabilen ve yaklaşık 130 milyon nüfuslu bir ülke olduğunu ifade eden Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Üyesi Ali Göymen, Japonya ve Uzakdoğu pazarında konumlarını güçlendireceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mutlu Makarna Japonya Tokyo Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title