Haberler

Milliler, İtalya'daki Dünya Şampiyonluğu İçin Nefesini Tutacak

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Serbest Dalış Milli Takımı, CMAS 10. Serbest Dalış Indoor Dünya Şampiyonası için İtalya'da.

Antrenörler Aris Moukas, Sertan Aydın ve kafile sorumlusu Alper Erkmen'in yer aldığı milli takımımız, Fehmi Berker Çakar, Oğuzhan Yeşil, Oğuz Tokgöz, Ufuk Koçak, Bilge Çingigiray, Buse Karacabay, Yasemin Ulucan ve Cemre Arslan'dan oluşuyor.

Dinamik apnea monopalet, dinamik apnea çift palet, dinamik apnea paletsiz, statik, hız ve dayanıklılık disiplinlerinde yapılacak dünya şampiyonluğu yarışlarında, Avrupa, Asya, Güney Amerika ve Afrika'dan toplam 24 ülkenin sporcuları mücadele edecek.

"MADALYA BEKLİYORUZ"

Sporcularımızdan madalya beklediklerini ifade eden TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, "Milli sporcularımız iyi bir hazırlık kampı dönemi geçirdiler. Madalya ümidimiz var. Antrenörlerimize ve milli takım sporcularımıza başarılar diliyoruz. Sualtı topluluğumuzun üyeleri ve Türkiye olarak madalya için nefesimizi onlarla birlikte tutacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Oğuz Tokgöz Erkmen Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title