Haberler

Milletvekili Kaynarca'dan Başakşehir'e Övgü

Başakşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinin 18'inci gününde Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'yı ağırladı.

Başakşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinin 18'inci gününde Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'yı ağırladı. Kaynarca, "Fazla değil; iki, üç yıl sonra Başakşehir'de yaşamak bir ayrıcalık olacak" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Başakşehir Belediyesi'nin Göçmen Konutları'nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar öncesi Kaynarca, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'la birlikte Sular Vadisi'nde ki belediye standını ziyaret etti.

Yapılan ramazan etkinlikleri nedeniyle Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı kutlayan Kaynarca, "Sokak iftarına katılımda önceki yıllara nazaran kat ve kat artmış durumda. Milletimizin memnuniyetini, sevgisini, desteğini gösteriyor. Diğer Ramazan etkinlikleri de çok güzel. Hem çocuklara hem gençlere hitap ediyor, hem de Ramazan'ın maneviyatına uygun programlar yer alıyor. Herkes bu etkinliklerde aradığını bulabiliyor. Bu programlarla Ramazan'ın ulviyetini Başakşehir'de görmek mümkün" dedi.

Türkiye'nin en büyük Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaretini de anlatan Kaynarca, ilçedeki yeni projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Kaynarca, "Başakşehir'in bulunduğu konum çok daha merkezi, metropol olacağını da gösteriyor. Çünkü Mega projelerin merkezinde, İstanbul'un adını dünyada duyuracak ana projelerin içinde de Başakşehir var. Bir anlamda ikinci kurulacak kentine yakın olacak, şehir hastaneleri var. Bio İstanbul başladı. Özellikle Başakşehir'deki İmam Hatip Lisesi, çok muhteşem bir proje. Yarınlarda fazla değil; iki, üç yıl sonra Başakşehir'de yaşamak bir ayrıcalık olacak" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Belediyesi Tülay Kaynarca Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title