Haberler

Merzifon Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni

Amasya Üniversitesi Merzifon Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Amasya Üniversitesi Merzifon Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Amasya Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Kemal Polat, okulun spor salonundaki törende yaptığı konuşmada, eğitimin sadece diplomayla olmadığını, gençlerin kendilerini hayat boyu geliştirebilecekleri bir felsefi ve mesleki rotalarının bulunması gerektiğini söyledi.

Merzifon Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Arif Gök de mezun öğrencileri tebrik edip, bundan sonraki yaşamlarında başarı diledi.

Gök, "Ülkemizin nitelikli eleman ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla yola yıkmış olan yüksekokulumuz, mesleki donanım kazandırmanın yanında mesleki ahlaka sahip, vatanına ve milletine bağlı bireylerin yetiştirilmesini her zaman önemsemiştir. Yüksekokulumuz 10 bölüm, 12 program ve bin 747 öğrencisi ile eğitim hayatına devam etmektedir." dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Öğrenciler daha sonra toplu halde keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

Törene Kaymakam Gürkan Demirkale, Belediye Başkanı Alp Kargı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, akademik personel, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Polat Merzifon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title